Υπάρχει κάποια περίοδος στην ζωή όλων των ανθρώπων κατά την οποία είναι σίγουροι για τον εαυτό τους. Και αυτό δεν είναι κακό. Έχοντας λοιπόν την αυτοπεποίθηση στα ύψη και στο μυαλό μια εικόνα τους που πιθανά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (σίγουρα δεν ανταποκρίνεται), πειραματίζονται. Που κι αυτό δεν είναι κακό. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να είναι κακό. Και ποιοι κάνουν τους μεγαλύτερους πειραματισμούς με τους εαυτούς τους, γιατί ξέρουν πως ότι και να κάνουν θα είναι ωραίοι ; Οι σταρ. Ειδικά όσον αφορά στα μαλλιά, είναι απορίας άξιο πως δεν έχουν πέσει ακόμη από τις πολλές βαφές, τα πιστολάκια, τις ανταύγειες, τις περμανάντ και τα συναφή. Βέβαια υπάρχει πάντα η λύση της περούκας.

Στις φωτογραφίες θα δείτε κάποια από τα χειρότερα χτενίσματα που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί κι έκαναν τον κόσμο να μείνει με το στόμα ανοιχτό (elle.com).


1. Jada Pinkett Smith 2013 – αυτό τώρα είναι classy? Είναι άγριο το πρόσωπο, είναι επιθετικό και το χτένισμα, μάλλον είναι άκυρο για μια επίσημη εμφάνιση (μα γιατί τα ξυρίσατε πλαγιομετωπικά;)


2. Helen Mirren 2013 – ροζ στα 50φεύγα σημαίνει κρίση ηλικίας και πιθανής καθηστερημένης εμμηνόπαυσης


3. Drew Barrymore 2009 – αυτό το ακαταλαβίστικο δεν ξέρουμε πως βγήκε και το κυριότερο ποιος κομμωτής δέχθηκε να το κάνει ….


4. Nicole Richie 2013 – κοιτάξτε, άλλοι κάνουν τα πάντα για να μην γεράσουν πρόωρα, εσείς πάλι το αντίθετο…


5. Rihanna 2011 – δεν σας θυμίζει λίγο την φλοκάτη της γιαγιάς σας που την έστρωνε μπροστά στο τζάκι;


6. Gwen Stefani 1998 – Βατερλώ. Η βαφή μοιάζει να περάστηκε στο μαλλί από τον Τάκη τον μπογιατζή. Ο Τάκης χρησιμοποίησε τσιμεντόχρωμα.


7. Jennifer Aniston 1999 – Αποτυχημένο mermaid look συμπατριώτισσα. Μοιάζεις με κάποια που έφυγε από το σπίτι της όπως-όπως για να προλάβει ….


8. Angelina Jolie 2000 – Η βασίλισσα του κάτω κόσμου. Τα extensions φτάνουν σίγουρα στον κάτω κόσμο.


9. Scarlett Johansson 2003 – Κάποιοι λένε πως είσαστε η μετενσάρκωση της Marilyn Monroe. Έτσι όπως σας βλέπουμε εδώ μάλλον λέμε αυτούς τους ανθρώπους τρελλούς…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr