Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι σταρ, καμιά φορά ξεχνούν να κάνουν κάποια πράγματα σχετικά με το πώς θα δείχνουν πιο ωραίοι, πιο φρέσκοι, πιο επιθυμητοί.

Ξεχνούν για παράδειγμα μια μέρα να βουρτσίσουν τα δόντια τους. Ξεχνούν μια μέρα να κάνουν μπάνιο. Ή δύο. Ξεχνούν να βάλουν αποσμητικό (φαντάσου να γυρίζεις ταινία στην Αφρική χωρίς αποσμητικό). Ξεχνούν να χτενιστούν.

Κι άντε, όλα αυτά καλά και κατανοητά όταν γίνονται μια στο τόσο. Τι γίνεται όμως όταν η συχνή επανάληψη γίνεται συνήθεια; Σήμερα θα δούμε ποιοι αστέρες του Χόλιγουντ δεν τα πάνε και τόσο καλά με την προσωπική τους υγιεινή… (Πηγή φωτογραφιών: pinterest.com)

Jessica Simpson

Βλέπετε στη φωτογραφία το αστραφτερό χαμόγελο της Jessica και το θαυμάζετε. Και καλά κάνετε γιατί δεν ξέρετε τι είπε στο show της Ellen DeGeneres: Ότι δεν της αρέσει να βουρτσίζει τα δόντια της, γιατί την ενοχλεί η γεύση της οδοντόκρεμας και με το ζόρι τα καθαρίζει 3 φορές την εβδομάδα (καλέ Jessica, οι οδοντόκρεμες έχουν πολλές γεύσεις, όλες πια σε ενοχλούν;). Για να είναι ήσυχη όμως με την συνείδησή της χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα.

Τα ακούτε εσείς αυτά, σκέφτεστε ό,τι σκέφτεστε για την κυρία, έρχεται και η οικιακή βοηθός της να επιβεβαιώσει ότι η Jessica είναι ακατάστατη και το σπίτι της είναι ένα αχούρι με πεταμένα ρούχα εδώ κι εκεί και τα extensions των μαλλιών να βράζουν… στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια.

Robert Pattison

Αν αναρωτιέστε γιατί το μαλλί του γόη Robert δείχνει κάπως κοκαλωμένο, πάντα όρθιο και με μια περίεργη γυαλάδα σας έχουμε την απάντηση. Επειδή δεν τα πλένει. Και όχι για 4-5 μέρες. Συνήθως δεν τα πλένει για 6 εβδομάδες γιατί δεν βλέπει για ποιο λόγο να το κάνει.

Το δε διαμέρισμα του Robert αραχνοφωλιά. Δεν τον ενδιαφέρει αν είναι καθαρό, το έχει μόνο για να κοιμάται, λέει. Όταν έκανε γυρίσματα για την ταινία «Twilight» οι συμπρωταγωνιστές του τον ικέτευαν να πεταχτεί μέχρι το ψιλικατζίδικο να αγοράσει αποσμητικό. O Robert βαριόταν.

Mathew McConaughey

Τα ίδια και χειρότερα με τον Robert. Ο Mathew έχει να φορέσει αποσμητικό εδώ και 20 χρόνια γιατί πιστεύει πως η μυρωδιά που αναδύεται από το κορμί του είναι καλύτερη από οποιοδήποτε αποσμητικό…

Cameron Diaz

Η Cameron έρχεται να συμπληρώσει την παρέα γιατί κι αυτή δεν φορά αποσμητικό. Επίσης φορά τα ίδια ρούχα συνεχώς για αρκετές μέρες κι επειδή είναι ακατάστατη όταν τρώει και όταν δουλεύει, τα ρούχα της είναι γεμάτα λεκέδες. Η Cameron δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Christina Aguilera

Πολλά έχουν ειπωθεί για την γνωστή τραγουδίστρια. Γνωστοί της έχουν ομολογήσει ότι βρωμάει, μυρίζει σαν παρακμιακό ψητοπωλείο. Μια φορά επισκέφθηκε ένα εστιατόριο για να φάει. Πήγε στην τουαλέτα, όταν βγήκε δεν έπλυνε τα χέρια της, επέστρεψε στο τραπέζι και ξεκίνησε να τρώει κανονικά. Με τα χέρια…

Julia Roberts

Οικολόγος μέχρι εκεί που δεν πάει, η Julia είναι κι αυτή εχθρός των αποσμητικών. Πρώην σωματοφύλακάς της εκμυστηρεύτηκε ότι η Julia δεν κάνει συχνά μπάνιο γιατί θέλει να κάνει οικονομία στο νερό. Όχι λόγω τσιγκουνιάς, αλλά οικολογικής συνείδησης.

Megan Fox

H ίδια έχει παραδεχθεί ότι είναι η χειρότερη συγκάτοικος που μπορεί να υπάρξει. Δεν καθαρίζει ποτέ, δεν τραβά το καζανάκι της τουαλέτας και τα πράγματά της είναι πεταμένα αριστερά και δεξιά.

Anderson Cooper

Ο Anderson δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν πρέπει να φορά το ίδιο παντελόνι τζιν κάθε μέρα, για μήνες. Για την ακρίβεια για 6 μήνες…

Britney Spears

Η Britney όταν γυρίζει σπίτι, πετά ρούχα αριστερά και δεξιά και αφήνει την υπηρεσία να συμμαζέψει. Όταν πηγαίνει στο κρεβάτι παίρνει μαζί της και κάτι να φάει. Ό,τι περισσεύει από το φαγητό το πετά κάτω από το κρεβάτι. Δεν είναι φαν του καθημερινού μπάνιου, δεν πλένει τα δόντια της και έχει μπει σε δημόσια τουαλέτα ξυπόλητη…

Brad Pitt και Angelina Jolie

Οι υπεύθυνοι καθαριότητας των σπιτιών τους λένε ότι ζουν σαν παρακμιακοί χίπηδες. Πεταμένα κουτιά πίτσας από δω κι από εκεί, φαγητά στο πάτωμα, ζωγραφιές των παιδιών τους στους τοίχους.

Το ζευγάρι δεν είναι μεγάλοι φαν του συχνού μπάνιου (και αυτοί). Στα γυρίσματα της ταινίας «Inglorious Bastards» ο Brad Pitt μύριζε τόσο άσχημα που ο συμπρωταγωνιστής του Eli Roth του έδινε μωρομάντηλα μπας και φύγει λίγο η βρώμα!

Συμπέρασμα: Το Χόλιγουντ έχει αρχίσει και παρανοεί.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr