Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ιδιαίτερη για τις περισσότερες γυναίκες κι ένας από τους λόγους είναι ότι το σώμα τους αλλάζει. Πολλές φορές πιστεύουν πως αυτό είναι περιοριστικό στον τρόπο που ντύνονται. Έτσι, αρκετά συχνά, βλέπουμε φαρδιά ρούχα που εξασφαλίζουν μεν την απαραίτητη άνεση αλλά όχι και την κομψότητα.

Η μόδα streetstyle, η νέα παγκόσμια τάση, έρχεται να αναιρέσει τα δεδομένα. Οι κυρίες που εγκυμονούν μπορούν να εξακολουθήσουν να ντύνονται κομψά κάνοντας έξυπνες επιλογές. Φορέστε μακό παντελόνια που ακολουθούν την γραμμή του σώματος συνδιασμένα με άνετες ζακέτες. Καλή εναλλακτική λύση το ριχτό πουκάμισο, που μπορείτε να το φορέσετε άνετα με φούστες σε ίσια γραμμή. Μια άλλη εναλλακτική είναι το φόρεμα – πουκαμίσα.

Όσον αφορά στα χρώματα, προτιμήστε τα κλασικά. Το μαύρο μειώνει τον όγκο, αλλά το καλοκαίρι είναι υπερβολικό. Προτιμήστε το λευκό και μην ανησυχείτε σχετικά με τον όγκο που μπορεί να δώσει. Το φως του καλοκαιριού κάνει όλες τις σιλουέτες να φαίνονται λεπτότερες από ότι είναι. Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε όμορφα αξεσουάρ με το σύνολο που επιλέγετε. Για να δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή σας μπορείτε να επιλέξετε sneakers ή εσπαντρίγες που δεν έχουν τακούνι και έτσι θα μπορείτε να κινήστε άνετα (pinterest.com).

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr