Δεν χρειάζονται συστάσεις για την Cate Blancett. Πασίγνωστη ηθοποιός που έχει τιμηθεί 2 φορές με βραβείο Όσκαρ. Η πρώτη το 2004 για την ταινία «Aviator» και η δεύτερη το 2013 για την ταινία «Blue Jasmine».

Γεννημένη στην Αυστραλία το Μάιο του 1969 από τεξανό πατέρα και αυστραλή μητέρα, η Blanchett σπούδασε αρχικά Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και στη συνέχεια υποκριτική στο Διεθνές Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης του Σίδνεϊ όπου αποφοίτησε το 1992.

Έχει παίξει σε πολλές γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως η τριλογία «Άρχοντας των δαχτυλιδιών», «Βαβέλ», «The curious case of Benjamin Button».

Το στυλ της Cate στο κόκκινο χαλί θεωρείται αξεπέραστο. Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες σταρ του Hollywood. Γνωρίζοντας τι της πηγαίνει περισσότερο, δεν θα την δείτε ποτέ να επιλέγει για τις επίσημες εμφανίσεις της κλασικό two pieces suit.

Προτιμά αέρινα φορέματα, ραμμένα ακριβώς στο μέγεθός της, με το μήκος να κυμαίνεται από πιο κάτω από το γόνατο έως και μακρύ.

Δεν είναι λάτρης της απλότητας και της αρέσει να πειραματίζεται με patterns και παράξενες υφές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Giorgio Armani την έχει κάνει μούσα του και πολλές φορές εμφανίστηκε με δημιουργίες του.

Εμείς επιλέξαμε για εσάς τις πιο κομψές της εμφανίσεις (Πηγή φωτογραφιών: fabsugar.com)…


Με Alexander McQueen


Mε Givenchy Couture


Με Roksanda Ilincic


Με Lanvin


Με Armani Prive


Με Antonio Berardi


Με Christian Dior Haute Couture


Με Balenciaga


Με Missoni


Με Prabal Gurung


Με Dries Van Noten

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr