Σε καιρούς που η οικονομική κρίση είναι παγκόσμιο φαινόμενο και ο κόσμος δεν έχει ψωμί να φάει, οι αγαπημένοι μας σταρ σκέφτηκαν να παρατήσουν τα πανάκριβα μεταφορικά τους μέσα, αυτοκίνητα, μηχανές και ελικόπτερα και να ξεκινήσουν να κυκλοφορούν με το μετρό…

Νομίζεις! Οι περισσότεροι το κάνουν για να κλέψουν εντυπώσεις, να δουν κανένα άρθρο γι αυτό που έκαναν σε κάποιο περιοδικό ή για να ανεβάσουν selfies του τύπου «Τα καταφέραμε, είμαστε στο Μετρό».

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που μετακινούνται εδώ και χρόνια με τον υπόγειο. Ηθοποιοί που δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμή να ασχοληθεί ο τύπος με την ιδιωτική τους ζωή παρά μόνο με την δουλειά τους. Αυτοί συνήθως περνούν απαρατήρητοι από τον περισσότερο κόσμο. Σε αντίθεση με celebrities τύπου Mariah Carey, η οποία σκέφτηκε πως είναι ντυμένη απλά και είπε να πάρει για αλλαγή το μετρό και τις αδερφές Kardasian, που το πιο πιθανό είναι να έσπασαν τα νεύρα των υπολοίπων συνεπιβατών τους με τις πόζες και το IQ τους. Eσείς, δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας… (Πηγή φωτογραφιών: hollywoodlife.com)


1. Kim και Kourtney Kardasian


2. Rihanna


3. Mariah Carey


4. Jennifer Lopez


5. Anne Hathaway


6. Naomi Watts


7. Katie Holmes


8. Sarah Jessica Parker


9. Zoe Saldana

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr