Το ίντερνετ υπάρχει πια παντού, από το σπίτι μας μέχρι το κινητό μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά, αυξάνοντας καθημερινά συμμετέχοντες και κοινό. Facebook, Twitter, Tumblr, Google+ και Instagram χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος.

Και στον κόσμο συμπεριλαμβάνονται και οι σταρς. Που δεν θέλουν να μας αφήσουν παραπονεμένους. Ειδικά στο Instagram. Ποστάρουν φωτογραφίες κάθε τρεις και λίγο. Που πηγαίνουν, τι φοράνε, με ποιους είναι, τι τρώνε.

Κάποιοι το πάνε και λίγο παρακάτω και μας δείχνουν τι δεν φοράνε. Παρακάτω θα δούμε ορισμένα παραδείγματα και συγκεκριμένα τα λιγότερο προκλητικά καθώς αυτά επιτρέπονται να δημοσιευτούν…

Selena Gomez

Η γλυκιά Selena έχει την γνωστή πορεία όλων σχεδόν των child stars του Hollywood. Με το που ενηλικιώνονται αρχίζουν τις συναναστροφές με κακές παρέες, τα πάρτι κάθε μέρα, την χρήση ουσιών. Η δεσποινίς Gomez έχει πολλούς ανήλικους fans και τελευταία έχει αρχίσει και ποστάρει «καλλιτεχνικές» γυμνές φωτογραφίες. Οι fans αρχίζουν και εγκαταλείπουν.

Μadonna

Ανεβάζει φωτογραφίες από το boudoir της, από τις πρόβες με τους χορευτές της, της ντουλάπας της με τα ατελείωτα ρούχα και παπούτσια. Δύο φωτογραφίες της στο instagram προκάλεσαν σάλο: Η πρώτη ήταν του 13χρονου γιου της Rocco να διασκεδάζει με την παρέα του πίνοντας αλκοόλ και η δεύτερη αυτή με την αξύριστη μασχάλη και το τίτλο «long hair…Don’t care! (Μακριές τρίχες… Δεν με νοιάζει!). Εμάς όμως μας νοιάζει κυρία μου.

Lady GaGa

Πρόκληση συνδυασμένη με τέχνη… περίπου. Ποιος ξέρει τι έχει στο μυαλό της η Lady; Ποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι έχει στο μυαλό της;

Justin Bieder

Ο αγαπημένος της Selena Gomez. Έχουν μια on-off σχέση. Ο Justin στο off τρελαίνεται. Παρτάρει, ξενυχτάει, καπνίζει συνεχώς, πηγαίνει με άλλες για να κάνει την μικρή Selena να ζηλέψει και όλα αυτά τα ανεβάζει στο Instagram. Ντροπή.

Rihanna

Η Rihanna με αυτά που ανεβάζει έχει κάνει πολλούς paparazzi να χάσουν την δουλειά τους. Προκλητική φωτογραφία θέλεις να δεις; Στο λογαριασμό της Rihanna θα μπεις. Στρίπερς, αλκοόλ, πόζες απείρου κάλλους και εκατομμύρια ακόλουθοι που και να τους διώχνεις δεν διαγράφουν με τίποτε αυτό το account.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr