Κάθε εποχή υπάρχουν τάσεις που χαρακτηρίζουν το ντύσιμο. Έχουν να κάνουν με τα υφάσματα των ρούχων, τις γραμμές τους, τα μήκη και τα χρώματα. Φέτος, τρία από τα βασικά trends, που τα βλέπει κανείς σχεδόν παντού, είναι τα ιδιαίτερα μοτίβα στα παντελόνια, οι φούστες – τουλίπα και τα μεταλλικά στοιχεία.

Εάν επιλέξετε ένα παντελόνι με πολύχρωμο ή λουλουδάτο μοτίβο να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο πως θα το φορέσετε. Μπορείτε να το βάλετε άφοβα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα παπούτσια. Το πρωί είναι καλύτερο να μην το φορέσετε με κλασική γόβα. Φορέστε το με sneakers εάν δεν έχετε κάποια υποχρέωση ή πλατφόρμες, εάν το παντελόνι έχει φαρδιά γραμμή. Το άσπρο πουκάμισο είναι μπαλαντέρ στην προκειμένη περίπτωση γιατί εξισορροπεί την πολυφωνία του παντελονιού και είναι κάτι που επίσης φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η φούστα – τουλίπα είναι αυτή που κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση της μέσης, είναι αεράτη και ανάλογα με τον σωματότυπο υπάρχει επιλογή ως προς το μήκος. Το μήκος που κολακεύει περισσότερο τελειώνει ακριβώς στο γόνατο. Για μια βραδινή έξοδο το μήκος όμως μπορεί να είναι και πιο μακρύ.

Τα μεταλλικά στοιχεία μπορείτε να τα επιλέξετε για μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Θέλουν όμως προσοχή. Επειδή γυαλίζουν, είναι προτιμότερο να τα φορέσετε σε κάποια βραδινή σας έξοδο. Το πρωί προτιμήστε πέδιλα, παπούτσια ή τσάντες με αυτό το ιδιαίτερο trend (Πηγή: pinterest.com).

Μεταλλικά στοιχεία

Παντελόνια με prints

Φούστα tulip

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr