Όργιο αυθαιρεσιών στο λούνα παρκ του Ελληνικού

Εξηγήσεις αναμένονται σήμερα από τον δήμο


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11:47
30/04/2014
Όργιο αυθαιρεσιών στο λούνα παρκ του Ελληνικού
5
loading

Για πλήθος αυθαιρεσιών στη λειτουργία του μοιραίου λούνα παρκ στο Ελληνικό κάνουν λόγο οι επιθεωρητές.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των «Νέων», οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι, δεν είχε νόμιμη παροχή ηλεκτροδότησης, αλλά οι υπεύθυνοι φέρονται ότι έπαιρναν ρεύμα έχοντας κάνει παράνομη σύνδεση στο δημοτικό δίκτυο.

Επίσης, η εκμίσθωση του χώρου από τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης είχε αποφασισθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ελήφθη με διαφορά μίας ψήφου: 17 έναντι 16.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δημοτικοί σύμβουλοι είχαν καταγγείλει ότι δεν μπορούσε να εκμισθωθεί ο χώρος, αφού πρόκειται για ρέμα, ενώ ο δήμος δεν έκανε κανέναν έλεγχο στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς να έχει υποβάλει η ιδιοκτήτρια εταιρεία κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα. Δεν ζητήθηκαν τα έγγραφα αυτά ούτε όταν έληξε - τον Φεβρουάριο - η περίοδος της εκμίσθωσης που παρατάθηκε «σιωπηρά», δηλαδή παράνομα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στις 13:30, ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη λειτουργία του χώρου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar sailor

  έλα μωρέ, απλά ήταν λαδωμένος ο φάκελος με τα δικαιολογητικά και κάπου γλύστρησε και παράπεσε του υπαλλήλου....αμάν αμέσως να κακολογείσετε το δήμο!!!

 2. avatar Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς

  Δεν χρειάζεται να δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο. Ξέρουμε ήδη τι θα πει. Ο ίδιος είχε αναρμοδιότητα, δεν ήξερε, δεν έβλεπε δεν άκουγε, οι τεχνικές του υπηρεσίες δεν φταίνε γιατί η κακιά κυβέρνηση τους έχει κόψει τα λεφτά και δεν μπορούν να λειτουργήσουν, αλλά θα γίνει επιτροπή ελέγχου, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, η τιμωρία των υπευθύνων θα είναι αμείλικτη και το αποτέλεσμα θα είναι ότι έφταιγε η κακιά η ώρα και η κακιά μοίρα του παιδιού.

 3. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

  Ευωδία αναδίδει η υπόθεση...

 4. avatar tzafar1

  Γιατί οι επιθεωρητές ΥΠΕΧΩΔΕ δεν πρέπει να δώσουν εξηγήσεις;

 5. avatar Social Distortion

  Εξαφανισμένοι τόσες μέρες προσπαθούν να καλύψουν τις λαδιές τους, ούτε καν μιά δημόσια δήλωση συγνώμης για τους γονείς. Όταν ήθελε την δημοσιότητα έκανε απεργίες πείνας αβέρτα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει