Αυθαίρετα λειτουργούσε το λούνα παρκ

Ο δήμος δεν είχε δώσει άδεια εγκατάστασης


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16:38
28/04/2014
Αυθαίρετα λειτουργούσε το λούνα παρκ
13
loading

Χωρίς άδεια λειτουργούσε το λούνα παρκ στο Ελληνικό έχασε τη ζωή του το13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού, «η εταιρεία HAPPY FUN ΕΠΕ είχε ζητήσει με την από 10-10-2013 αίτησή της, την παραχώρηση χώρου στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Κύπρου. Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 299/30-10-2013 ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την παραχώρηση – εκμίσθωση του χώρου που αιτήθηκε από την εταιρεία.

Στις 15-11-2013 υπογράφηκε συμφωνητικό εκμίσθωσης του χώρου μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας. Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το Δήμο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

13
σχόλια
 1. avatar Duke

  όπως είπα και σε άλλο ποστ για μένα ο δήμαρχος είναι ο δολοφόνος

 2. avatar toxotis

  Λίγη τσίπα κύριοι του Δήμου απο δήμαρχο και κάτω. Μή μας υποτιμάτε έτσι. Δε λέω για την αστυνομία γιατί νομίζω ότι πρέπει να τις γίνει καταγγελία και μετά να επέμβει ( και σωστά γιατί δε μπορεί να ξέρει το ποιός λειτουργεί παράνομα , αυτό μόνο αυτός που δίνει τις άδειες το ξέρει)

 3. avatar Dimitris

  Μου αρέσει που είχαν θράσος απ το Δήμο να που ότι δεν είχε άδεια η επιχείρηση. Τα ενοίκια τα τσέπωναν όμως!!!!!!!!

  1. avatar kwstas

   έτσι πέστα pesta

 4. avatar ΑΚΗΣ

  Φυσικά και φταίνε για όλα αυτά η Μέρκελ και η Τρόικα....Δεν υποστηρίζω τους αναφερθέντες, αλλά το γράφω επειδή είναι η μόνιμη καραμέλα στις μέρες μας. Πάντα οι άλλοι φταίνε, οι δικοί μας ποτέ.....

 5. avatar Peirasmos

  Κοιτάτε εδώ τι έφτιαξαν οι άνθρωποι για να παίζουν μικρά παιδάκια. Κοιτάτε χάλια! Πισίνα δίπλα στη λεωφόρο! Αδυνατώ να πιστέψω πως αυτό το έκτρωμα λειτουργούσε τόσο καιρό! Δεν κάνω τον προφήτη κατόπιν εορτής, αλλά με συγχωρείτε έτσι όπως βλέπω τον χωρο ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει το κακό. Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πως οι επιχειρηματίες έπαιρναν έστω και ελάχιστα στα σοβαρά την ασφάλεια των παιδιών, των λοιπών επισκεπτών αλλά και... των οδηγών των διερχόμενων οχημάτων!

 6. avatar Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς

  Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους παρακάτω. Καιρός να αποδίδονται οι ευθύνες ΚΥΡΙΩΣ εκεί που πρέπει.

 7. avatar kyriakosv2

  Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.....
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ?

 8. avatar Monk

  Δηλ μας λεει ο Δήμος πως δεν φέρει ευθύνη επειδή ναι μεν συμφώνησε στην παραχώρηση, υπέγραψε κ το συμφωνητικό εκμίσθωσης αλλά η εταιρία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά.
  Έτσι λοιπόν η εταιρία έκανε του κεφαλιού της και ΦΥΣΙΚΑ όλοι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος και όποιος άλλος "υπεύθυνος" του Δήμου περνούσε από το σημείο του "Λούνα παρκ" δεν είδαν ούτε μια φορά το τσαντίρι στημένο... ούτε μία. Κανένας δεν αναρωτήθηκε για το ΠΩΣ ξεφύτρωσε. Και έζησαν αυτοί καλά...
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ψηφίστε δημάρχους και δημοτικά συμβούλια με κριτήρια facebook και απολαύστε ασφάλεια για τα παιδιά σας...

 9. avatar Aeratos

  Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουν συλλήψεις και στον Δήμο για πλημελή άσκηση καθηκόντων ? Απο τον Νοέμβριο είχανε υπογράψει το συμβόλαιο ενοικίασης του χώρου αλλά δεν πήρε κανείς χαμπάρι τόσο καιρό ότι έχει εγκαταστήσει λούνα πάρκ ? Επιπλέον, όταν ο Δήμος ενοικιάζει χώρους δεν τον ενδιαφέρει ποιά θα είναι η χρήση τους ? Πότε θα σταματήσουμε να κοροϊδευόμαστε ?

  1. avatar Edessa46

   ΣΥΜΦΩΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!! μάλλον μεγαλύτερη έχουν οι υπηρεσίες του Δήμο από τους ιδιοκτήτες !!!!!!!!!!
   ο εισαγγελέας να ζητήσει ευθύνες από τον ΔΗΜΟ

 10. avatar τώρα που έγινα πλούσιος το παίζω αριστερός

  δηλαδή θα ασκηθεί δίωξη και στον συριζαιο δημαρχο;;;;

 11. avatar Social Distortion

  Άρα είναι συνυπεύθυνοι και ο δήμος και η αστυνομία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει