«Το εν λόγω παιχνίδι και η εγκατάσταση δεν φέρει καμία πιστοποίηση του Φορέα TÜV HELLAS»

Ο Φορέας Επιθεωρήσεων-Πιστοποιήσεων παίρνει θέση για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού


ΕΛΛΑΔΑ
15:59
29/04/2014
«Το εν λόγω παιχνίδι και η εγκατάσταση δεν φέρει καμία πιστοποίηση του Φορέα TÜV HELLAS»
loading

Θέση για το τραγικό δυστύχημα στο Λούνα Παρκ του Ελληνικού πήρε ο Φορέας Επιθεωρήσεων-Πιστοποιήσεων, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και η εγκατάστασή του δεν φέρει καμία πιστοποίηση του συγκεκριμένου φορέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Φορέας Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD) με υψηλό αίσθημα ευθύνης επιθυμεί με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας να διευκρινίσει αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που συνέβη σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, ότι το εν λόγω παιχνίδι και η εγκατάσταση δεν φέρει καμία πιστοποίηση του Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Το πιστοποιητικό που διακινείται στον τύπο, δεν αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε τη συγκεκριμένη εγκατάσταση λούνα παρκ στο Ελληνικό.

Ο Φορέας μας είχε πιστοποιήσει τον Μάιο του 2012 ένα εντελώς διαφορετικό ψυχαγωγικό παιχνίδι, στην περιοχή του Ασπροπύργου, για το οποίο μάλιστα η πιστοποίηση δεν είναι σε ισχύ καθώς έχει λήξει από τον Νοέμβριο του 2013.

Ο φορέας μας είχε πιστοποιήσει:

Μία 8γωνη πισίνα

Παιχνίδι σε σχήμα σφαίρας

Παιχνίδι με περιμετρικό φράχτη ύψους 2 μέτρων

Παιχνίδι χρώματος κίτρινου-κόκκινου

Παιχνίδι στον Ασπρόπυργο

Το συμβάν συνέβη σε:

Παραλληλόγραμμη πισίνα

Παιχνίδι σε σχήμα κυλίνδρου

Παιχνίδι χωρίς καμία περίφραξη

Παιχνίδι χρώματος μπλε

Παιχνίδι στο Ελληνικό

Εκφράζουμε τη βαθιά και απεριόριστή μας λύπη για το τραγικό γεγονός και θέλουμε να τονίσουμε ότι ο Φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD) δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παρακαλούμε δε να δημοσιευθούν οι σχετικές διευκρινήσεις που αποκαθιστούν την αλήθεια για τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο οποίος από το 1987 διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει