1. Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
  2. Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις. Mην αποστέλλετε μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων / κακής ατμόσφαιρας. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Σεβαστείτε όλα τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά ακόμη κι αν σας έχουν βλάψει.
  3. Απαγορεύεται η κάθε πώληση, όπως και η προώθηση άλλων διαδικτυακών τόπων.
  4. Αποφύγετε την καταχώρηση του ίδιου σχολίου σε πολλαπλά κομμάτια, την αντιγραφή περιεχομένου από άλλους ιστότοπους, καθώς και τους συνδέσμους σε αμφίβολους διαδικτυακούς τόπους.
  5. Μην επαναλαμβάνετε σχόλια, τα οποία έχουν διαγραφεί.
  6. Αποφύγετε τα κεφαλαία: παρότι δείχνουν πιο ευανάγνωστα, δημιουργούν ένταση και την αίσθηση ότι ο γράφων φωνάζει.
  7. Χρησιμοποιήστε ελληνικά αποφύγετε τα greeklish.
  8. Ενισχύστε τη συζήτηση!
  9. Τα σχόλια που υποβάλλονται θα δημοσιεύονται μόνο αν δεν παραβαίνουν τους παραπάνω όρους και κατόπιν ελέγχου των διαχειριστών του newsbeast.gr
  10. Σε περιπτώσεις που ένα διαγραμμένο σχόλιο έχει προκαλέσει μια συζήτηση, θα διαγράφεται ολόκληρη η δέσμη σχολίων που το αφορά για να μην έχουμε απαντήσεις σε ανύπαρκτα σχόλια.

Τέλος, σε περιπτώσεις δημιουργίας νέων χρηστών που αντιγράφουν το avatar και το όνομα παλαιότερων μελών, προκαλώντας σύγχυση στους αναγνώστες, διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής των χρηστών αυτών καθώς και των σχολίων τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

newsbeast.gr