Οι δυνάμεις της Ουκρανίας υποστηρίζουν ότι έπιασαν αιχμάλωτο τον Ρώσο αντισυνταγματάρχη Koshel Alexander Olegovich, τον οποίο θεωρούν κατάσκοπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλύπτοντας, ακόμα, ότι οι στρατιώτες που τον συνέλαβαν διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι φορούσε εσώρουχα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Αμέσως μετά την αιχμαλωσία του αντισυνταγματάρχη, και ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν με σημαντικές δυνάμεις, προσπαθώντας να τον απελευθερώσουν. Ωστόσο, κανείς δεν τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα των εχθρικών πυρών, και ο κρατούμενος παραμένει σε ασφαλές σημείο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook, από την 128η ταξιαρχία, κατά τη διάρκεια έρευνας, οι στρατιώτες ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι ο αντισυνταγματάρχης Koshel φορούσε εσώρουχα και κάλτσες με την ένδειξη «Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας».

Με καταγωγή από την Ουκρανία

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο Koshel βρισκόταν σε άμεση επαφή με τον διοικητή της 58ης Μεραρχίας του ρωσικού στρατού, Mikhail Zusk Mikhail Zusk, στον οποίο έδινε αναφορά.

Μάλιστα αναφέρουν ότι ο ίδιος ο αντισυνταγματάρχης κατάγεται από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την κωμόπολη Votli Kamin- Kashirsky στην περιφέρεια Volyn.

128 бригада взяла в полон високопоставленого штабіста 58-ї російської арміїПідполковник росармії був одягнутий у…

Posted by 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон on Tuesday, March 22, 2022