Το φως της δημοσιότητας είδε μια νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, με μάρτυρα να αναφέρει ότι ο 39χρονος ήταν προετοιμασμένος για τη γυναικοκτονία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News», ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην πρώην σύντροφό του, μόλις εκείνη βγήκε από το τμήμα.

«Τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ έγιναν μέσα σε τέσσερα, το πολύ πέντε, δευτερόλεπτα. Ο 39χρονος πιθανότατα θα παραμόνευε περιμένοντας την Κυριακή να κατέβει από το τμήμα», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Μόλις την είδε, πάρκαρε το μηχανάκι του μπροστά στο τμήμα, πετάχτηκε, έτρεξε προς το μέρος της κοπέλας, έβγαλε από τη ζώνη του το μαχαίρι και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Την είχε στοχεύσει. Το είχε έτοιμο το μαχαίρι. Μετά ο δράστης έκανε μια γρατζουνιά στον λαιμό του και έγειρε δίπλα της», περιέγραψε ο μάρτυρας.

«Ο φίλος της Κυριακής ήταν σε σοκ. Τόσο που έδειχνε ψυχρός. Τη μια τα έλεγε έτσι και την άλλη αλλιώς για το τι συνέβη», πρόσθεσε στη συνέχεια.