Η Beyonce δεν χρειάζεται συστάσεις. Μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες του πλανήτη και μια αφοσιωμένη fashionista. Το fashionista βέβαια θέλει συζήτηση γιατί έχουμε ρίξει πολλά άκυρα σε προηγούμενες εμφανίσεις της.

Πριν από μερικές μέρες η Beyonce (ή Yonce όπως θέλει να την φωνάζουν τώρα τελευταία) βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο πάρτι που διοργάνωσε η αδερφή της Solange και προτίμησε να φορέσει total look Topshop, που δε τα λες και πολύ ακριβά σαν ρούχα.

Ένα cropped top και μια μίνι φούστα σε μεταλλικούς τόνους, που όπως έχουμε πει, είναι από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης. Οι γόβες της είναι Charlotte Olympia σε nude απόχρωση.

Όπως καταλαβαίνετε το στυλ δεν είναι θέμα χρημάτων. Στην προκειμένη περίπτωση η Beyonce φόρεσε κάτι που δεν κοστίζει μια περιουσία και προφανώς δεν την ενδιαφέρει η τιμή του. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να νιώθει καλά με αυτά που φορά.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Beyonce, να δεις προσωπικές της στιγμές, tour dates, και γενικά να σε ζαλίζει 24 ώρες το 24ωρο, τσέκαρε την σελίδα της στο iam.beyonce.com/tagged/my_life

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr