Μπορεί να μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλα στιλιστικά ατοπήματα, υπάρχουν όμως φορές που μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις επιλογές τους. Οφείλουμε να το ομολογήσουμε. Υπάρχουν κάποια στανταράκια που οι σταρς τα παίζουν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ένα από αυτά είναι η γνωστή διχρωμία άσπρου – μαύρου.

Οι επιλογές πολλές. Πρώτη και κύρια η πιο απλή, να φορέσεις και τα δύο χρώματα χωρίς να ρισκάρεις σε κάποιο ιδιαίτερο pattern ή ύφασμα, όπως η Eva Longoria.

H Alexa Chung προτίμησε ένα φόρεμα με ασπρόμαυρο μοτίβο, ενώ η Karolina Kurkova αναδεικνύει υπέροχα την διχρωμία συνδυάζοντας layering με ρομαντικό πουά.

Η ηθοποιός Rose Byrne φορά ένα φόρεμα με ιδιαίτερο κόψιμο και ασπρόμαυρα σχέδια. Η γνωστή dj και fashionista Leigh Lezark φορά άσπρο παλτό και δίνει περισσότερη λάμψη στην εμφάνισή της γιατί, όπως σας έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο, το πιο μακρύ κομμάτι είναι αυτό που δίνει τον κύριο χρωματικό τόνο στην εμφάνισή μας.

Η Jennifer Lopez, φορά στενό μίνι φόρεμα στην πρεμιέρα του American Idol XIII και όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω της.

Τέλος, η Gwyneth Paltrow προτιμά την απλότητα και παρακολουθεί την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης συνδυάζοντας λευκό μίνι φόρεμα με μαύρη καμπαρντίνα. Οι επιλογές πολλές. Η απόφαση πάντα δική σας (Πηγή φωτογραφιών: nypost.com).

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr