Δεν είναι κυρίες μου ότι δεν κατανοούμε τις προσπάθειες που κάνετε για να μας αρέσετε. Δεν είναι ότι αγνοούμε την μανία με την οποία επιδίδεστε σε ψώνια, σε πους-απς, σε χίλια δυο για να μας προκαλέσετε θετική εντύπωση.

Αναπόφευκτα υπάρχουν και στιγμές που σας βλέπουμε και μένουμε με το στόμα ανοιχτό κι αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν μέσα στα χιλιάδες ρούχα που βλέπετε κάθε μέρα, να πάτε και να διαλέξετε το χειρότερο. Κι άντε, ας δεχθούμε πως εσείς εκείνη την ημέρα είχατε το θεματάκι σας. Ο στυλίστας σας τι είναι, στραβός;


1. Camilla Belle: πόσα μήκη έχει αυτό το σύνολο; Το βλέπεις και νομίζεις πως έχει ραφτεί για 3 διαφορετικούς ανθρώπους. Το κόψιμο της μπλούζας δεν ταιριάζει καθόλου στον σωματότυπο της Camilla και για να είμαστε ειλικρινείς δεν ταιριάζει σε κανένα σωματότυπο. Πολύ κακή επιλογή.


2. Coco Rocha: Αχ βρε Coco, τόσα χρόνια μοντέλο, την πατάτα δεν την γλίτωσες. Πήγες και φόρεσες ένα φόρεμα που μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα στην ταινία Blade Runner. Το αν είναι φόρεμα βέβαια ή παντελόνι είναι αδιευκρίνιστο, γιατί βλέπουμε ένα άσπρο σεντόνι ανάμεσα στα πόδια και ξέρουμε ότι τα σεντόνια είναι για τα κρεβάτια.


3. Kelly Rowland: καημένο παιδί. Είπες να πας κι εσύ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για να δει ο κόσμος τι ωραίο κορίτσι που είσαι κι αυτοί αντί για να το εκτιμήσουν σε ανακήρυξαν και σαν την πιο κακοντυμένη. Και με το δίκιο τους, αυτό το φόρεμα από τι είναι φτιαγμένο και μπήκε έτσι σε ορισμένα σημεία? Επίσης Kelly πρέπει να ξέρετε ότι 5 πόντους τακούνι φορά η γιαγιά μας. Όχι εσείς.


4. Michelle Rodriguez: θα μπορούσες να πεις ότι της ήρθε λίγο ξαφνική η πρεμιέρα, δεν είχε τι να βάλει γι αυτό τυλίχτηκε πρόχειρα με αντικολλητικό χαρτί φούρνου.


5. Maggie Gyllenhaal: Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η Maggie είναι απόγονος του Τάρας Μπούλμπα.


6. Julie Delpy: Η συμπαθής Γαλλίδα επέλεξε να ράψει φορεμάτακι με ότι απέμεινε από το ύφασμα για τον καναπέ. Απαγορευτικό το pattern και η γραμμή του μαντώ.

Σήμερα δεν υπάρχει συμπέρασμα. Ακόμη αναρωτιόμαστε το γιατί σε πολλά πράγματα (Πηγή φωτογραφιών: huffingtonpost.com).

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr