Τα Grammy είναι από τις πιο σημαντικές τελετές της μουσικής βιομηχανίας. Βραβεύονται τα καλύτερα και εμπορικότερα τραγούδια του αμερικάνικου αλλά και του παγκόσμιου πενταγράμμου.

Αυτό σημαίνει ότι γνωστοί και κυρίως, γνωστές σταρ, κάνουν την σχετική προετοιμασία, φορούν ότι πιο μοντερνιτέ υπάρχει και στη συνέχεια παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί… μέσα στο χάλι τους το μαύρο. Ναι, χάλι. Δεν κάνουμε λάθος.

Όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν το γούστο δεν είναι χάρισμα εκ γενετής και τα λάθη που γίνονται είναι πολλά και τραγικά (πηγή φωτογραφιών: elle.com):


1. Cher: το 1974 ήταν η εποχή των λουλουδιών. Όλα είχαν κάτι το ρομαντικό, η Cher πήρε πεταλούδες από τον κήπο της και τις φόρεσε στο μαλλί και στο μαγιό. Κατέβασε και μια κουρτίνα από το παράθυρο, την έκανε φόρεμα και πήγε στην τελετή.


2. Little Richard: Θέλουμε να γράψουμε τόσα πολλά για το μαλλί αλλά μας ξεπερνάει. Ελπίζουμε να έκανε εκείνη την βραδιά ντουέτο με την Cher.


3. Τhe Pointer Sisters: δεν γνωρίζουμε εάν το 1984 τα Grammy είχαν θέμα. Οι αδερφές Pointer εμφανίστηκαν λες και μόλις βγήκαν από το γωνιακό σαλούν. Τα άλογα τα πάρκαραν πάνω στο κόκκινο χαλί.


4. Tina Turner: ήταν η εποχή της εσωτερικής της αναζήτησης. Φόρεμα δερμάτινο, ζώνη western, γούνα βιζόν, σκουλαρίκια Cartier. Όλα ασύνδετα μεταξύ τους. Η Tina σε κάποια φάση το κατάλαβε και είπε να ποζάρει με σκέρτσο στον φωτογράφο. Αποτυχημένη κίνηση.


5. Rick James και Grace Jones: έχουμε την εντύπωση πως οι αρσενικοί συμμετέχοντες στην τελετή του 1983 το καταευχαριστήθηκαν. Απορείτε γιατί;


6. Paula Abdul και John Stamos: κοίτα αγαπητέ John, θα μπορούσες να πας στα Grammy και με μια πυγολαμπίδα. Δεν θα έβλεπες αυτό το μαλλί να πετά από εδώ κι από εκεί και σίγουρα δεν θα φορούσε το καλσόν της γιαγιάς σου.


7. Annie Lennox: To 1995 είχε και παιδική παράσταση η Disney μαζί με τα Grammy και μπερδευτήκατε;


8. Tony Braxton: το απόλυτο ανδρικό αμερικάνικο όνειρο. Το φόρεμα κινείται σε κάθε βήμα της Tony, ανεβαίνει, κατεβαίνει και στρίβει. Το φόρεμα είναι συναρμολογούμενο με κολλητική ταινία που για περισσότερο σασπένς η Tony κόλλησε επάνω στρας.

Kαι να σκεφτεί κανείς ότι ξέρουν πως πηγαίνουν με την πιθανότητα να βραβευτούν…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr