Όλοι έχουμε αναρωτηθεί γιατί κάποια κομμάτια παραμένουν διαχρονικά.

Οι μόδες και τα trends πηγαίνουν κι έρχονται, αυτά όμως είναι σταθερές αξίες, όχι πάντα κραυγαλέες αλλά σίγουρα πολύτιμες, κυρίως σε στιγμές αμηχανίας.

Όταν π.χ. δεν ξέρεις τι να φορέσεις, πόσες φορές δεν έχεις επιλέξει το κλασικό μαύρο μικρό φόρεμα; (Πηγή φωτογραφιών: elle.com)


1. Το κοστούμι: με παντελόνι σε ίσια γραμμή και σακάκι μεσάτο, θεωρείται διαχρονική επιλογή, ιδίως στους τόνους του γκρι. Φοριέται με πουκάμισο και με turtleneck πουλόβερ, αναλόγως της περίστασης.


2. Μαύρες γόβες: αν και τώρα τελευταία το nude είναι η απόχρωση που προτιμάται, ένα ζευγάρι μαύρες 7ποντες γόβες, με την κλασσική μύτη και χωρίς φιάπα είναι απαραίτητο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και φοριέται σχεδόν με όλα τα ρούχα.


3. Ρολόι: εάν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι προσωπικό τότε επιλέξτε αυτό να είναι ένα ρολόι. Διαλέξτε κάποιο με κλασικό δερμάτινο λουράκι, όχι μεγάλου μεγέθους και φροντίστε να το φοράτε σχεδόν παντού.


4. Κόκκινο κραγιόν: επιστρέφει δυναμικά. Το κόκκινο είναι πιο θηλυκό χρώμα για τα γυναικεία χείλη.


5. Άρωμα: φροντίστε να βρείτε ένα άρωμα που σας ταιριάζει και φορέστε το συνέχεια. Οι φίλοι σας με το που θα το μυρίζουν θα φέρνουν εσάς στο μυαλό τους.


6. Κοσμήματα: καλό είναι να επιλέγετε λίγα και καλά. Και με το καλά εννοούμε κομμάτια που μπορείτε να τα φοράτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.


7. Τσάντα: μην πετάτε τα λεφτά σας αριστερά και δεξιά, ειδικά τώρα που είναι εκπτώσεις, για να αγοράσετε κάτι που δεν το χρειάζεστε αλλά είναι σε μισή τιμή. Επενδύστε σε ένα κλασσικό δερμάτινο κομμάτι που θα σας αποζημιώσει σε βάθος χρόνου.


8. Το μικρό μαύρο φόρεμα: σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις κι εδώ.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr