Το Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό λες και είναι το «σπίτι του πελαργού». Περιμένει παιδί σχεδόν όλος ο σελεμπριτοκόσμος.

Βγαίνουν οι χαριτωμένες εγκυμονούσες μαμάδες στους δρόμους για να πάνε σούπερ μάρκετ, στο γιατρό, στην καφετέρια, στην πρεμιέρα με το τακούνι στους 7 πόντους σταθερά. Μαλλί-μακιγιάζ άψογα, εκεί πέρα μάλλον για να πάρεις 1 λίτρο γάλα πρέπει να βάλεις τα καλά σου.

Περνάμε τώρα στο θέμα «πώς αλλάζει το σώμα μου όταν περιμένω παιδί». Δεν ξέρουμε τι κάνουν ακριβώς, αλλά τα σώματα τους δεν αλλάζουν, όσο κι αν απορείς. Βλέπεις κάτι μικροσκοπικές κοιλίτσες που τις χαϊδεύουν οι κυρίες μπροστά στην κάμερα και είναι σα να σου λένε «Εσύ έβαλες 25 κιλά στο πρώτο σου παιδί; Εγώ θα βάλω μόνο 5».

Δείτε τις πιο κομψές εγκυμονούσες του Χόλιγουντ να κυκλοφορούν και να φωτογραφίζονται ανέμελα. Εμείς ψηφίζουμε Kate Winslet, γιατί φαίνεται ότι δεν έχει κανένα άγχος για το πώς θα δείχνει με την κοιλιά μέχρι το στόμα, τα παραπανίσια κιλά και το μεγάλο στήθος. Αντιθέτως, έχεις την εντύπωση ότι μετά το κόκκινο χαλί θα πάει απέναντι στο φαστ-φουντ και θα το καταευχαριστηθεί… Πηγή φωτογραφιών: (glamourmagazine.co.uk)


Ciara


Drew Barrymore


Elsa Pataky


Emily Blunt


Gisele


Gwen Stefani


Kate Winslet


Kerry Washington


Megan Fox


Olivia Wilde

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr