Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε διαβάζοντας το άρθρο είναι: «Μα με τέτοιους γονείς είναι δυνατόν αυτά τα παιδιά να ντύνονται διαφορετικά;»

Έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η εικόνα στο Χόλιγουντ αλλά και ανά την υφήλιο, στον κόσμο της showbiz, είναι το παν και οι διάσημοι μπαμπάδες και μαμάδες δεν θα άφηναν τα τέκνα τους στο έλεος του φωτογραφικού φακού και της κακόβουλης κριτικής.

Τα «Hollywood super kids» παίζουν τη μόδα στο μανίκι τους, η ντουλάπα τους κοστίζει όσο το ΑΕΠ μιας φτωχής χώρας και η πορεία τους είναι προκαθορισμένη.

Θα γίνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, στυλίστες και μόδιστροι. Θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που έκαναν οι γονείς τους μέχρι να σβήσει το άστρο τους και να μην είναι τίποτε άλλο παρά μια φωτογραφία στη σελίδα ενός παλιού, ξεχασμένου περιοδικού.

Δείτε ποια παιδιά θεωρούνται τα πιο καλοντυμένα και γιατί… (Πηγή φωτογραφιών: vogue.co.uk)

Αnja Ambrosio Mazur

Το κοριτσάκι του super model Alexandra Ambrosio και του πρώην συντρόφου της, επιχειρηματία Jamie Mazur. H μικρή Anja έχει δείξει το γούστο που διαθέτει στις άπειρες βόλτες που τη βγάζει η μαμά της, γιατί στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος με την έννοια που γνωρίζουμε εμείς, ο big brother πρέπει να ζει και να βασιλεύει.

Blue Ivy Carter

Βασιλικό μωρό, τέκνο του ζεύγους Jay –Z και Beyonce. Όλοι περιμέναμε να δούμε την πρώτη της φωτογραφία, όλοι απογοητευτήκαμε όταν είδαμε ότι το μωρό μοιάζει στο Jay-Z. Η μαμά Beyonce για να μετριάσει λίγο την πίκρα, αποφάσισε να φορά στην μικρή την «Άρτα και τα Γιάννενα» των σχεδιαστών, να τη φωτογραφίζει στα πιο εξωτικά μέρη, λες και το exclusive lifestyle θα μας κάνει να μην βλέπουμε σε ποιόν μοιάζει το παιδί….

Harper Beckham

Η κόρη του κούκλου David και της ξινής Victoria. Ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση το παιδί μοιάζει στον μπαμπά. Η Harper, που παρεμπιπτόντως οι γονείς της την ονόμασαν και Seven, δηλαδή «Επτά» (μην ρωτάτε γιατί, οι διάσημοι έχουν παράξενα βίτσια) κάθεται από τώρα στην πρώτη σειρά των επιδείξεων μόδας, δίπλα στην Anna Wintour της VOGUE. Εμείς πάλι συνεχίζουμε να κοιτάζουμε τον μπαμπά David…

Lourdes Ciconne Leon

Η κόρη της Madonna και του χορευτή Carlos Leon. Μαζί με τη Μadonna έχουν τη δική τους φίρμα ρούχων, την Material girl. Η Lola (έτσι την φωνάζει η Μadonna) είναι οπαδός της Καμπάλα, ντύνεται σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας της και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το κοριτσάκι είναι αρκετά προσγειωμένο. Ειδικά με αυτή τη μαμά.

Honor και Haven Warren

Οι κόρες της ηθοποιού Jessica Alba και του παραγωγού Cash Warren. Ένα άλλο κόλλημα που έχουν οι διάσημοι γονείς είναι τα ονόματα των παιδιών τους. Honor δηλαδή τιμή (όχι του σούπερ – μάρκετ). Θα θέλαμε να ακούσουμε και την άποψη των παιδιών.

Liv Moore

Η κόρη της ηθοποιού Julianne Moore. Δεν θα πούμε πολλά πράγματα, το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά. Κούκλες και οι δύο.

Kingston και Zuma Rossdale

Εδώ μιλάμε για σκληρό ροκ. Τα παιδιά της τραγουδίστριας των No Doubt, Gwen Stefani και του τραγουδιστή των Bush, Gavin Rossdale. Η Gwen σιγά μη γίνει συμβατική μαμά, τα παιδιά ντύνονται σαν τους hippie surfers της Καλιφόρνια, κουρεύονται πανκ κι όποιος αντέξει.

Marion και Tabitha Broderick

Οι κόρες της Sarah Jessica Parker (έχουμε αναλύσει το στυλ της σε προηγούμενο άρθρο) και του ηθοποιού Mathew Broderick. Τι να πούμε στην προκειμένη περίπτωση; Carrie είναι αυτή, κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Amber Le Bon

Η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran, Simon Le Bon, έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα πολύ μικρή, μαζί με τη μητέρα της, το διάσημο μοντέλο, Jasmin Le Bon. Της καλοάρεσε το πήγαινε-έλα εκεί πάνω της Amber και σήμερα είναι μοντέλο, ακολουθώντας τα χνάρια της μαμάς.

Suri Cruise

Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes. Ντύνεται σαν μοντελάκι από τότε που γεννήθηκε. Σάλος είχε προκληθεί όταν η μαμά της αποφάσισε να της φορέσει τακούνια σε ηλικία 4 ετών. Η Suri έχει άποψη για το ντύσιμό της και διαλέγει τις περισσότερες φορές μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει…

Συμπέρασμα: Στο Χόλιγουντ τα βίτσια των γονιών ταλαιπωρούν τον κόσμο όλο…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr