Τις έχεις δει άπειρες φορές, τις έχεις ζηλέψει, τις έχεις ποθήσει, τις έχεις ονειρευτεί. Τα super models, οι γυναίκες με τα απίστευτα κορμιά, τα θεϊκά πρόσωπα, τις τέλειες αναλογίες είναι τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς (αν και τώρα τελευταία χάνουν το θρόνο τους από το χυμώδες πρότυπο, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο).

Τις βλέπεις στις πασαρέλες να περπατούν αγέρωχες, λες και καμία έγνοια στη Γη δεν τις αγγίζει, κανένας δεν μπορεί να τις στεναχωρήσει, τίποτε δεν μπορεί να τους χαλάσει την ομορφιά και τη διάθεση. Όταν όμως κατεβούν από την πασαρέλα τι γίνεται;

Πάμε να δούμε πώς είναι τα διάσημα μοντέλα στην καθημερινότητά τους… (Πηγή φωτογραφιών: fabsugar.com)

Βar Rafaeli

Η πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio και θανατηφόρο κορμί, προτιμά τους τόνους του γκρι για τις βραδινές της εξόδους. Σεμνό κορίτσι, κρίμα Leonardo, συνήθως αυτές είναι οι γυναίκες που αγαπούν οι μαμάδες και γίνονται (σχετικά) καλές πεθερές.

Doutzen Kroes

Άγγελος εξ Ολλανδίας. Με εμμονή στην γυμναστική, φαίνεται άλλωστε, η Victoria’s Secret κάνει τις καμπάνιες των αθλητικών της ρούχων μόνο με την κυρία Doutzen. H οποία ραγίζει καρδιές και εκτός πασαρέλας, περιφέροντας το υπέροχο κορμί της στους δρόμους των μεγάλων πόλεων, χαρίζοντας χαμόγελα μα όχι υποσχέσεις.

Alessandra Ambrosio

Μοντέλο από τη Βραζιλία, πρόσφατα χωρισμένη από τον επιχειρηματία Μazur, κάνει το δρόμο πασαρέλα μόνο για πάρτι της. Αυτοί που την βλέπουν δεν έχουν καμία αντίρρηση. Ας την καλέσουμε και στην Ελλάδα.

Jessica Hart

Η συμβία του Νιάρχου Junior έχει υιοθετήσει από τώρα το exclusive bohemian chic lifestyle. Τη βλέπετε ντυμένη απλά, αλλά η τσάντα που κρατάει κοστίζει όσο 10 μισθοί. Η κοπέλα όμως έχει βάλει ένα στόχο. Να παντρευτεί το πλουσιόπαιδο. Και όλοι ξέρουμε ότι η Σταχτοπούτα υπάρχει μόνο στα παραμύθια.

Kate Moss

Ο χαμαιλέων. Τα έχει κάνει όλα η Kate και συνεχίζει ακάθεκτη. Ακόμη φωτογραφίζεται για διαφημιστικές καμπάνιες, ακόμη κάνει πασαρέλα, ακόμη έχει φανατικό κοινό, ακόμη αγαπά να πηγαίνει σε πάρτι. Εμείς από την Kate δεν περιμένουμε τίποτε.

Kate Upton

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, το βλέμμα του συνοδού τα λέει όλα.

Lily Aldridge

Άλλο ένα κορίτσι που έχει κάνει τους δρόμους της Νέας Υόρκης πασαρέλα, είναι και φίλη με την Ambrosio. Αυτό που καταλαβαίνουμε για τη Lily είναι πως μπορεί να διαφημίζει τα εσώρουχα της Victoria’s Secret, σουτιέν όμως όταν βγαίνει έξω ξεχνάει να φορέσει. That’s life.

Heidi Klum

Η γερμανίδα καλλονή μεγάλωσε. Και δυστυχώς δεν θέλει να το παραδεχτεί. Τώρα τελευταία το γούστο έχει πιάσει πιάτο, φορώντας όλα τα κοντά και τα αβυσσαλέα ντεκολτέ. Αχ βρε Heidi, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μεγαλώνεις με στυλ.

Rosie Huntinghton Whiteley

Η Rosie όταν βγαίνει έξω προκαλεί πανικό, γι’ αυτό και συνήθως συνοδεύεται από τον Jason Statham, το αγόρι της. Στην προκειμένη περίπτωση αποφάσισε να κυκλοφορήσει μόνη και αμέσως οι θαυμαστές της την «έπεσαν» για ένα αυτόγραφο.

Karolina Kurkova

Η Karolina είναι πολύ όμορφη γυναίκα, γενικότερα δεν έχει προκαλέσει ποτέ εκτός πασαρέλας. Αλλά πολύ αδύνατη.

Gisele Bundchen

Την είχαν ονομάσει κάποτε «Μητέρα του Θεού». Δεν έχουν άδικο, η Gisele παραμένει όμορφη ακόμη και σήμερα, κυκλοφορώντας χωρίς μακιγιάζ στους δρόμους της Νέας Υόρκης και χωρίς κανένα κόμπλεξ. Εύγε.

Μπορεί να σας παρουσιάζουμε τα super models και να γράφουμε γι’ αυτές τις κυρίες, διευκρινίζουμε όμως πως καλό είναι τα πρότυπα που έχουμε να είναι πιο κοντά στο εφικτό και το καθημερινό. Άρα υποστηρίζουμε το υγιές πρότυπο δηλαδή καμπύλες, χωρίς όμως να το παρακάνουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr