Όποια κοπέλα πει ότι δεν της αρέσει ο David Beckham λέει ψέματα. Γιατί μπορεί να μη θεωρεί γοητευτικό τον κύριο, δεν υπάρχει όμως περίπτωση να μην την ιντριγκάρει η persona που ασκεί επιρροή σχεδόν παντού, που κάνει όλες τις πόρτες να ανοίγουν με την μια.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό από τη δύναμη της εξουσίας και του χρήματος. Φτάνει όμως, μέχρι εδώ με την εξουσία και το αφροδισιακό, πάμε να πούμε για το David.

Γνωστός για την αγάπη του για την μόδα και το στυλ, που ορισμένες φορές φτάνει στα όρια της μανίας, δέχθηκε την πρόσκληση της αγγλικής εταιρίας ρούχων Belstaff και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014.

Συμπρωταγωνίστριά του η ρουμάνα καλλονή Andreea Diaconu. To ζευγάρι ποζάρει στην αγγλική εξοχή του Buckinghamshire για τον καταξιωμένο φωτογράφο Peter Lindberg. Στο lookbook συμμετέχουν επίσης οι Tom Firth, Christian Gadjus και Will Bowden.

H Belstaff φρόντισε να μην μας αφήσει παραπονεμένους, αφού εκτός από τις φωτογραφίες, ετοίμασε και βίντεο με πρωταγωνιστή τον κύριο Beckham.

Ευχόμαστε στην επόμενη καμπάνια της η εταιρία να μην σκεφτεί τη Victoria, σύζυγο David για πρωταγωνίστρια. Δεν θα το αντέξουμε με τίποτα!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr