Για να μην τα πολυλογούμε και για να μη σας κουράζουμε, το Σαββατοκύριακο οι celebrities λύσσαξαν, βγήκαν έξω, χόρεψαν, πέρασαν καλά, εμφανίστηκαν και σε φωτογραφίες.

Αυτό το τελευταίο μας στοίχισε πολύ γιατί φέρνει στο μυαλό παιδικές μνήμες, όταν δεν τρώγαμε το φαγητό μας και ερχόταν η γιαγιά και έλεγε «Τώρα θα δεις, αν δε το φας όλο θα φωνάξω τον μπαμπούλα». Και να ο μπαμπούλας ξαφνικά μπροστά σου μετά από τόσα χρόνια!

Πάμε να δούμε τι πήγε στραβά και αυτοί οι άνθρωποι έκαναν λάθη που και να προσπαθείς δεν γίνονται… (Πηγή φωτογραφιών: huffingtonpost.com)

Ashley Roberts

Ωραίο κορμί ε; Αυτή τη φωτογραφία θα τη λατρέψουν οι φίλοι. Οι φίλες θα απορήσουν γιατί το πάνω μέρος του φορέματος είναι τόσο στενό και το στήθος φαίνεται σαν να ασφυκτιά, να θέλει να βγει προς τα έξω. Ω Ashley γιατί το κάνεις αυτό στο κορμί σου και σε εμάς, βγάλτα έξω μια κι έξω!

Ηeidi Klum

Μακάρι μετά από 4 παιδιά όλες οι γυναίκες να είναι σαν κι εσένα. Αλλά πάρε το απόφαση. Μεγάλωσες Heidi. Ξέχνα αυτά τα ντεκολτέ, τους φιόγκους και τις διάσπαρτες πυγολαμπίδες στα υφάσματα και στρέψε την προσοχή σου σε κάτι ανάλογο της ηλικίας σου. Δεν είναι κακό ξέρεις.

Κate Bosworth

Η Κate είναι από τις καλοντυμένες γι’ αυτό μας κάνει εντύπωση πως αποφάσισε να φορέσει αυτό το φόρεμα-ενυδρείο. Νομίζεις πως το πήρε κατευθείαν από το βυθό της θάλασσας και το φόρεσε. Τόση παγιέτα και αυτά τα ακαταλαβίστικα ντραπέ δεν σου ταιριάζουν Kate. Κρίμα, έχεις τόσο όμορφα κόκκινα, ζουμερά χείλη…

Katy Perry

Δεν ξέρουμε εάν την επηρέασε το γεγονός ότι πήγαινε να δει τη Britney Spears και φόρεσε τα ασυνδύαστα η Katy. Δεν θα σχολιάσουμε παραπάνω, το χαριτωμένα στραβό ποδαράκι με αυτό το φουστάκι νηπιαγωγείου τα λέει όλα.

Kristen Wiig

Διφορούμενο το φόρεμα, μια μας αρέσει, μια δεν μας αρέσει. Ίσως να φταίει το παπούτσι, ίσως να φταίει η ίδια η Wiig. Ξέρετε, ορισμένες φορές κάποια ρούχα δεν είναι άσχημα, απλά αυτός που τα φορά δεν μπορεί να τα υποστηρίξει.

Macy Gray

Θυμάμαι πως με αυτό το ύφασμα η μαμά μου έραβε τις στολές μου τα καρναβάλια. Το sneaker-άρι δε, βγάζει μάτι. Άκυρο.

Miley Cyrus

Θυμόσαστε σε προηγούμενο άρθρο που καταλήξαμε ότι το Χόλιγουντ με τα εσώρουχα δεν έχει καλή σχέση; Ε λοιπόν η Miley έρχεται να μας διαψεύσει και να μας πει ότι η μόνη σχέση που έχει είναι με τα εσώρουχα. Γι αυτό το λόγο τα φορά παντού. Όταν πηγαίνει για ποτό, σε συναυλίες, στο δρόμο. Τα συνδυάζει πάντα με κάτι λιτό, μια γούνα π χ. με ουρά 3 μέτρα. Το παν είναι να είσαι απλός…

Mischa Barton

Νομίζω πως βιάζεσαι να γίνεις γεροντοκόρη. Αυτό το φόρεμα είναι για ηλικίες άνω των 50. Κι άντε πες ότι αυτό ήθελες να φορέσεις ντε και καλά. Το μήκος του, το ντεκολτέ και το σκίσιμο στο γόνατο που κάνει το φόρεμα να είναι ασταθές δε σε ενοχλούν καθόλου;

Paris Hilton

Εδώ μόνο η επιστήμη μπορεί να μιλήσει. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…

Tyra Banks

Μα δεν μπορούμε να το χωνέψουμε. Μοντέλο τόσα χρόνια, έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους couturiers, παρουσίαζε τόσα χρόνια το «America’s Next Top Model» και να εμφανίζεται με το κομπινεζόν και αυτό το μαλλί λες και θα πάει guest σε συγκέντρωση σαδομαζοχιστών στο Λας Βέγκας; Αχ Tyra, αυτό που ήσουν… δεν είσαι πια.

Συμπέρασμα: Ο καθένας στο Hollywood κάνει ότι του καπνίσει!

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr