Το δερμάτινο παντελόνι είναι από τα μεγαλύτερα must αυτής της σεζόν. Το βρίσκεις σχεδόν παντού και το φοράνε οι πάντες. Ορισμένες φορές όμως έχεις κόλλημα και δεν ξέρεις με τι να το συνδυάσεις. Η απάντηση είναι απλή «κάνε ό,τι κάνουν οι διάσημοι».

Έχοντας πάρει εύσημα σχόλια για τις εμφανίσεις τους, μπορείς να δεις την Charlize Theron να το φορά με sneakers και ένα απλό blazer σε ίσια γραμμή στις πρωινές της εμφανίσεις.

H Elisabeth Olsen το προτιμά στο κόκκινο χαλί και πολύ ωραία αναδεικνύει το layering της συγκεκριμένης εμφάνισης, σε αντίθεση με την Reese Witherspoon που προτιμά μια πιο κλασσική εμφάνιση.

Η Εmma Roberts πολύ έξυπνα το συνδυάζει με μαύρο ankle boot και αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός πιο μακριού ποδιού.

Η Miranda Kerr προτιμά τις ψηλοτάκουνες γόβες ενώ η Olivia Palermo στις πρωινές της εμφανίσεις το συνδυάζει με φαρδιά άνετα πουλόβερ και combat boots.

Tην Lindsay Lohan την έχουμε βάλει ως παράδειγμα προς αποφυγή. Μια εμφάνιση με δέρμα από πάνω μέχρι κάτω είναι πέρα για πέρα κακόγουστη. Και ο πιο όμορφος άνθρωπος του κόσμου να είσαι, όσοι σε δουν θα πιστέψουν ότι είσαι θηριοδαμαστής ή κάτι χειρότερο. Και αυτό δεν το θέλουμε. (Πηγή φωτογραφιών: glamourmagazine.co.uk)

Charlize Theron

Elizabeth Olsen

Reese Witherspoon

Emma Roberts

Miranda Kerr

Olivia Palermo

Lindsay Lohan

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr