Η τελευταία ψύχωση στο χώρο της μόδας και του στυλ ονομάζεται «Streetstyle». Αρχικά σήμαινε τα ρούχα της πασαρέλας φορεμένα από τους ανθρώπους της μόδας στους δρόμους.

Στη συνέχεια πήρε μια πιο ενδιαφέρουσα μορφή, συμπεριλαμβάνοντας καθημερινούς ανθρώπους με ενδιαφέρον στυλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναγκαστικά φορούσαν ρούχα που κόστιζαν μια περιουσία.

Εδώ και 3 χρόνια το «Streetstyle» έχει το ίδιο ενδιαφέρον όσο και οι παρασέλες των γνωστών οίκων μόδας (ίσως καμία φόρα και περισσότερο) διότι στο δρόμο η φαντασία των fashionistas οργιάζει.

Βλέπουμε εμφανίσεις άκρως ενδιαφέρουσες, πολλές φορές ακραίες και αυτό που κρατάμε για εμάς είναι οι λεπτομέρειες που μας αρέσουν και θέλουμε να τις υιοθετήσουμε στο δικό μας στυλ.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε το στυλ των ανθρώπων που περιμένουν να μπουν και να παρακολουθήσουν επιδείξεις στην ανδρική εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, που έγινε μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου.

Οι φωτογραφίες είναι της Βαλιάνας Βαριαντζά που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της μόδας στην ιταλική πόλη…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr