Είσαι διακοπές σε ειδυλλιακό μέρος με σύζυγο, παιδιά, πεθερές και όλα τα παρελκόμενα. Επειδή όλη τη χρονιά δουλεύεις σαν τον σκλάβο, στις διακοπές θέλεις να μην κουνάς το δαχτυλάκι σου. Διαλέγεις λοιπόν resort με 3 πισίνες και 5 μπαρ και αφήνεις την οικογένεια στο έλεος του Θεού και του γυμναστή, για να έχεις μια στιγμή ησυχίας για την πάρτι σου. Και έτσι όπως κλείνεις σιγά σιγά τα μάτια γιατί σε έχει χτυπήσει ο ήλιος και οι 3 Carib που ήπιες για να χαλαρώσεις, την βλέπεις μπροστά σου.

Περπατάει σιγά, σταθερά και σίγουρα, χαμογελά λάγνα, το κορμί της είναι τόσο τέλειο που δεν περιγράφεται και το πρόσωπό της θα ήθελε να το ζωγραφίσει ο Μιχαήλ Άγγελος.

Aν είσαι άντρας, θα ερωτευτείς παράφορα. Αν είσαι γυναίκα, θα πάρεις τηλέφωνο την κολλητή για να θάψετε το πλάσμα στο άψε-σβήσε. Ό, τι και να κάνεις όμως, αυτά τα πλάσματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν γι αυτό δες παρακάτω ποια κυριάρχησαν στις φαντασιώσεις και στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μίσους, την χρονιά που μας πέρασε… (Πηγή φωτογραφιών: fabsugar.com)


Adriana Lima


Bar Rafaeli


Candice Swanepoel


Doutzen Kroes


Jessica Alba


Julianne Hough


Naomi Campbell


Nicole Richie


Rihanna


Vanessa Hudgens

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr