Πάθος. Αυτό είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της ζωής ενός Hollywood-ιανού ηθοποιού. Πάθος για δουλειά, πάθος για ζωή, πάθος στον έρωτα. Αγκαλιές και φιλιά σε δρόμους, σε πλατείες, σε παγκάκια. Άνθρωποι είναι κι αυτοί.

Το μάτι του παπαράτσι μπορεί να είναι παντού, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να τσιγκουνεύονται τα φιλιά οι ερωτευμένοι, σε καμία των περιπτώσεων. Και τα καλύτερα δίνονται όταν πιστεύουν πως ο φωτογραφικός φακός είναι απών. Μα είναι ποτέ απών;


1. Anne Hathaway και σύζυγος Adam Shulman: πήγαν μια βόλτα στο πάρκο, τον άρπαξε η Anne και τον άρχισε στα φιλιά και τις αγκαλιές. Το κατοικίδιο, όπως καταλαβαίνεται από την φωτό, διαμαρτύρεται, δε αντέχει τόσα σορόπια…


2. Bruce Willis και σύζυγος Emma Heming:
Φιλί – κεφαλοκλείδωμα μπροστά στους θαυμαστές για να αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι ο Bruce μπορεί να γέρασε αλλά παραμένει ακόμη Die Hard.


3. Βen Αffleck και σύζυγος Jennifer Garner:
κρυάδες. Όταν είσασταν αγαπητέ μου με την Jennifer Lopez, τα φιλιά διαρκούσαν 5λεπτα και έτριζαν τα πατώματα.


4. Tom Cruise και πρώην Katie Holmes: ρε Τοm γιατί πηγαίνεις και παντρεύεσαι κοπέλες που είναι τουλάχιστον 15 πόντους πιο ψηλές από εσένα; Δεν είδες τι έγινε με την Nicole; Για να φιλήσεις την Kate, έπρεπε να κάνεις την χορευτική κίνηση «σου δίνω το φιλί της ζωής στον αέρα».


5. Megan Fox και σύζυγος Brian Austin Green: έχουμε την εντύπωση πως οι κύριοι πιστεύουν πως ο Brian είναι πολύ τυχερός άνθρωπος. Έχουν δίκιο. Είναι.


6. Shakira και σύντροφος Gerard Pique: Το ότι η Shakira ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια της Real Μαδρίτης, πιθανά να το ξέρετε. Το ότι πήγε και αγάπησε παίκτη της Barcelona και τον φιλούσε δημόσια κάθε ώρα και στιγμή, θεωρήθηκε εσχάτη προδοσία και τώρα η Shakira μπορεί να περιοδεύει ανά την Ισπανία, στη Μαδρίτη το ποδαράκι της δεν το πατεί.


7. Natalie Portman και σύζυγος Benjamin Millepied: συντηρητικά και εκλεπτυσμένα. Ο σύζυγος είναι χορευτής σε μπαλέτο. Τι περίμενες να παντρευτεί δηλαδή η Natalie; Κανένα τύπο σαν τον Mickey Rourke;


8. Olivia Palermo και σύντροφος Johannes Huebl: Τον φίλησε στο δρόμο η Olivia, αλληθώρισε ο Johannes…


9. Τom Brady και σύζυγος Gisele Bundchen: άκρατος σεξουαλισμός. Με μια γυναίκα σαν την Gisele δε γίνεται διαφορετικά.


10. Ryan Gosling και πρώην Rachel Mc Adams: America’s sweethearts, κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στην mentality του Ryan, γι αυτό άφησε την Rachel στα κρύα του λουτρού και τώρα φιλάει την Εva Mendez.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr