Άτιμο πράγμα αυτό το κόκκινο χαλί. Ξέρεις τι σημαίνει να ετοιμάζεσαι, να χτενίζεσαι, να βάφεσαι, να ντύνεσαι, να τσακώνεσαι με τον στυλίστα σου, γιατί εσύ είσαι η σταρ και ξέρεις καλύτερα, κι όχι αυτός ο παρακατιανός;

Και αγέρωχη πατάς το ποδαράκι σου στο λατρεμένο πορφυρό ταπέτο και σε φωτογραφίζουν όλοι, φωτογράφοι και κοινό. Και την επόμενη μέρα βλέπεις την φατσούλα σου σε όλα τα πρωινάδικα, με τις φαρμακόγλωσσες να έχουν λυσσάξει και να λένε πόσο άσχετο ήταν αυτό που φορούσες και πόσο χάλια ήταν το μαλλί.

Άστους να λένε. Εσύ είσαι η σταρ. Σιγά μην ξέρουν αυτοί καλύτερα από εσένα…. Αυτός είναι ο λόγος που τα τραγικά λάθη επαναλαμβάνονται (Πηγή φωτογραφιών: pinterest.com).


1. Βeyonce Knowles : Δεν θα γράψουμε κάτι για το μαλλί. Ούτε γι αυτό το μακρύ που φοράει με πέπλα που περίσσεψαν από την χτεσινή βάφτιση. Αυτό τον κορσέ, κεντημένο με σταυροβελονιά και σαΐτα μαζί, τι τον ήθελες;


2. Bjork : όταν δεν υπάρχουν πολλά ρούχα στην ντουλάπα σας, πάρτε έναν κύκνο από το απέναντι πάρκο. Συνδυάστε τον κύκνο με στρας στο καλσόν και η επιτυχία είναι δεδομένη.


3. Cher : μα αν δεν το φορούσες εσύ αυτό το χαριτωμένο, το απολύτως κατάλληλο για την ηλικία σου, ποια θα το φορούσε; (η απάντηση είναι καμία δεν θα το φορούσε, γιατί αυτό το πράγμα απλά δεν φοριέται. Εκτός κι αν είσαι αυτόχθονας Ινδιάνος).


4. Christina Aguilera : Έτσι κυκλοφορούν στο κόκκινο χαλί; Εμείς πάλι νομίζαμε πως έτσι κυκλοφορούν σε κάτι στενά στο Harlem και στο Brooklyn.


 
5. Κelly Brook : Η αγαπητή Kelly όταν ντύνεται έχει πάντα στο μυαλό της το ανδρικό κοινό. Το ανδρικό κοινό δεν θα βρει τίποτε κακό σε αυτή την εμφάνιση. Μάλιστα θα απαιτήσει η Κelly να βγαίνει έτσι έξω για να αγοράσει γάλα και ψωμί.


6. Lara Flynn Boyle : Δεν ξέρουμε τι σκεφτόταν ο Jack Nicholson όταν σας έκανε πρόταση να τα φτιάξετε. Σίγουρα όμως αυτές οι εμφανίσεις και η ανορεκτική σας φιγούρα ήταν κάποιοι από τους λόγους που τα χαλάσατε. Ο Jack δεν είναι χτεσινός.


7. Lil Kim : H μεγάλη απορία είναι γιατί η Lil Kim φόρεσε αυτό το περιττό φόρεμα. Μια πιθανή απάντηση είναι γιατί ταιριάζει με το σκουλαρίκι….


8. Madonna : Ποτέ δεν περιμέναμε να σε δούμε έτσι. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ σε αυτή την ζωή.


9. Mary Kate Olsen : Όταν δεν είσαι ψηλή φοράς ρούχα που σε κολακεύουν. Με αυτό το φόρεμα έχει χαθεί η μέση, το μήκος είναι ακατάλληλο και το φωτοστέφανο στο κεφάλι κοντεύει να φτάσει στον λαιμό. Next please!


10. Sarah Jessica Parker : Αυτό τον κότσο τον κάνει και η θεία μου η Παναγούλα. Το φορεματάκι είναι ένα χάος από μόνο του. Τούλι, δαντέλα, μετάξι, μπούστα, μαύρο, φούξια, μια γάμπα να βγαίνει δειλά από κάτω φορώντας παπουτσάκι κατάλληλο για την ορθοστατική πίεση. Ε δεν μας αρέσει κύρια μου.


11. Sharon Stone : Γιατί οι 50αρες ίσον με 5 δεκάρες και η Sharon δεν θα γεράσει ποτέ.


12. Solange Knowles : Στυλιστική πρόταση αριθμός δύο. Αν δεν έχετε πάρκο κοντά στο σπίτι σας για να βρείτε κύκνο, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να φορέσετε το φωτιστικό με τα κρύσταλλα Βοημίας. Κι αυτό καλό είναι.

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr