Πληρώνεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Θα καταβληθεί σε 264.467 δικαιούχους


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
8:35
28/02/2019
Πληρώνεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
2
loading

Σήμερα θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου του 2019. Πρόκειται για το ποσό των 55.072.928,13 ευρώ, το οποίο θα καταβληθεί σε 264.467 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 565.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα γίνει με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Ξιφιας

  Καλοφαγωτα στους αλβανοπακιστανους που δουλεύουν μαύρα και στους ρομα γύφτους.

  1. avatar ++++++++++

   Εγκώ αρέσει συρίζα γκιατί αγκαπάει εμένα, έλεγαν μπροστά στις κάμερες
   οι λάθροι . Το νέο συριζιστάν έχει ξεκινήσει καιρό τώρα να εδραιώνεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει