Δυο νέες ταινίες θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες τις επόμενες βδομάδες. Η ταινία «Switch» κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου, ενώ το «Ένας μικρός παράδεισος» βγαίνει στις 11 Αυγούστου.

SWITCH
Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Σοντερφέρ
Πρωταγωνιστούν: Ερίκ Καντονά, Καρίν Βανάς

Η Σοφί Μαλατέρ, μια 25χρονη γραφίστρια ετοιμάζεται να περάσει ένα μοναχικό καλοκαίρι στην πόλη. Δεν έχει σχέδια, άλλους φίλους στην πόλη, ούτε και φίλο… μέχρι που ακούει για ένα site ανταλλαγής διαμερισμάτων: switch.com. Έχοντας ανάγκη μιαν αλλαγή σκηνικού, αποφασίζει να κάνει μια δοκιμή. Άλλωστε τι έχει να χάσει; Από τύχη, βρίσκει ένα διαμέρισμα στο Παρίσι, με θέα τον Πύργο του Άιφελ. Το Παρίσι είναι όνειρο ζωής και η πρώτη της μέρα εκεί, ειδυλλιακή.
Το επόμενο πρωί θα έχει όμως, απότομο ξύπνημα. Καθώς η αστυνομία σπάει την πόρτα του διαμερίσματος, η Σοφί διαπιστώνει πως μοιράζεται το διαμέρισμα με ένα ακέφαλο σώμα.

Δεν έχει, όμως, τρόπο να αποδείξει πως δεν είναι η Μπενεντίκτ Σερτό, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Τα αποτυπώματα της είναι στο φονικό όπλο, ενώ το διαβατήριο της Μπενεντίκτ έχει την δική της φωτογραφία. Ο κλοιός γύρω της σφίγγει… Η Σοφί δεν έχει αλλάξει μόνο διαμερίσματα… Έχει αλλάξει και ταυτότητες…

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Σκηνοθεσία: Νικόλ Κασέλ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Χάντσον, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Κάθι Μπέιτς, Λούσι Πιντς

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία πάσχει από καρκίνο, πρέπει να αποδεχθεί την πραγματικότητα της αρρώστιας της και να επιτρέψει στον εαυτό της να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Στο πλευρό της ο ογκολόγος του νοσοκομείου που νοσηλεύεται θα την βοηθήσει να συνειδητοποιήσει πως καμιά φορά η αγάπη μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτική από τον θάνατο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Χάντσον («Nine», «Fool’s Gold», «You, Me and Dupree»), η Γούπι Γκόλντμπεργκ (Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Ghost»), η Κάθι Μπέιτς (Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Misery») και ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ («The Science of Sleep», «Babel»).