Σοκ προκαλούν στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική στη σορό της 54χρονης που δολοφονήθηκε στη Δράμα από τον σύζυγό της. Η γυναίκα φέρει δύο τραύματα από σφαίρες που οι κυνηγοί χρησιμοποιούν στο κυνήγι των αγριογούρουνων και η μία από αυτές της διέλυσε την σπονδυλική της στήλη.

Σύμφωνα με την έκθεση και όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων του η γυναίκα φέρει δύο τραύματα ένα πισώπλατο και ένα λίγο κάτω από τον θώρακα ενώ ο αυτόχειρας σύζυγός της έχει ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Στην καραμπίνα, ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Δράμας, κατά τις ίδιες πληροφορίες χρησιμοποίησε δράμια δηλαδή χονδρά φυσίγγια που οι κυνηγοί χρησιμοποιούν στο κυνήγι των αγριογούρουνων.

Δράμα γυναικοκτονία

Την αιφνιδίασε και την πυροβόλησε

Στο σώμα της γυναίκας δεν υπάρχουν μώλωπες ή εκδορές και φαίνεται πως δεν προηγήθηκε πάλη, πιθανόν την αιφνιδίασε και την πυροβόλησε.

O αυτόχειρας γυναικοκτόνος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του στο μπάνιο κατάλαβε όμως πως δεν έφτανε ώστε να πατήσει τη σκανδάλη και για να το κάνει πήγε στο σαλόνι του σπιτιού και άρχισε το ψάξιμο. Εκεί βρήκε μία μασιά την οποία χρησιμοποίησε ώστε να φτάσει τη σκανδάλη και να αυτοκτονήσει.