Καθημερινές εφόδους σε διαμερίσματα στην περιοχή του κέντρου διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Τις έρευνες οδηγούν τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Αντώνης Σταμπούλος κατά τη σύλληψή του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταμπελάκια με κωδικούς που εκτιμάται ότι αντιστοιχούν σε περιοχές και οδούς.

Εκτός από το να βρεθεί ο βαρύς οπλισμός, οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στο «επαναστατικό ταμείο». Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος», οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώνουν ότι η ομάδα Μαζιώτη διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο μισθωμένων διαμερισμάτων και έναν σημαντικό στόλο οχημάτων. Το χρηματικό αποθεματικό που απαιτείται από την ομάδα για να έχει ασφαλή κρησφύγετα διάσπαρτα στην Αθήνα κρίνεται ως αρκετά μεγάλο και δαπανηρό. Μόνο ο Ν. Μαζιώτης και η Π. Ρούπα έχουν νοικιάσει έξι χώρους.

Πριν από δύο μήνες που συνελήφθη ο αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα αποκαλύφθηκε ότι έμενε μαζί με τη σύντροφό του σε διαμέρισμα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενοίκιο έφθανε τα 600 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται κοινόχρηστα και λογαριασμοί ΔΕΚΟ. Επίσης, είναι γνωστό ότι είχε αγοράσει αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο προκειμένου να είναι «καθαρό» σε έλεγχο της αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό, την ίδια περίοδο είχαν ενοικιαστεί ακόμη δύο χώροι, το διαμέρισμα στα Πατήσια και η γιάφκα στη Νέα Μάκρη. Το πρώτο βρισκόταν επί της οδού Μιχαήλ Βόδα και είχε βρεθεί λίγο μετά τη σύλληψη του Μαζιώτη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το μισθωτήριο το είχε συνάψει ο Σπύρος Χριστοδούλου, ποινικός που συμμετείχε σε ένοπλες ληστείες με τον τρομοκράτη, ενώ η μονοκατοικία στη Ν. Μάκρη φέρεται να ήταν η γιάφκα των ληστών του Διστόμου. Το γκαράζ στην οδό Δενιζλίου στον Βύρωνα είχε μισθωθεί από τον ίδιο τον Μαζιώτη τον περασμένο Ιούνιο και εκεί βρέθηκε η σχάρα οροφής του Nissan Sunny που είχε εκραγεί έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν την προηγούμενη εβδομάδα και το διαμέρισμα επί της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη που είχε νοικιάσει ο Αντ. Σταμπούλος. Χθες έκαναν έφοδο σε ένα ακόμη διαμέρισμα στην ίδια περιοχή που επίσης φέρεται να έχει νοικιάσει ο 31χρονος. Κοινή παραδοχή αποτελεί και ότι η Πόλα Ρούπα έχει νοικιάσει ακόμη ένα διαμέρισμα, στο οποίο κρύβεται σήμερα. Επίσης και ένα γκαράζ, στο οποίο έχει «εξαφανιστεί» το Hyundai Accent.