Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε ο συλληφθείς για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Αντώνης Σταμπούλος.

Ο συλληφθείς προχώρησε στην ενέργεια αυτή από τα ξημερώματα της Τρίτης διαμαρτυρόμενος για το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε φυλακή εκτός του Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο-δήλωση που αναρτήθηκε με το όνομά του σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, «παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ. Τμήμα Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή».

Ο Αντώνης Σταμπούλος σημειώνει ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτόν η εξόντωση της οικογένειάς του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει», αλλά και για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

«Δεν θα αφήσω την αλητεία της αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους» αναφέρει.

Ο συλληφθείς επιτίθεται επίσης και στα μέσα ενημέρωσης, καθώς όπως υποστηρίζει καλλιεργούν κλίμα τρομολαγνείας και χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονται με τη σύλληψή του όπως επίσης και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με τον Επαναστατικό Αγώνα και την τρομοκρατία.