Από την εκκλησία στα κρατητήρια και από εκεί στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 62χρονος, που κατηγορείται ότι την Κυριακή πυροβόλησε δύο αδέλφια στην Αγριλιά της Αχαϊας, χωρίς, ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση και σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Μάλιστα, ο συλληφθείς έχει υποβάλει μήνυση εναντίον των δύο αδελφών, αλλά και ενός ακόμα συγγενικού τους προσώπου, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχηματισθεί δικογραφία και για αυτή την υπόθεση.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λίγη ώρα μετά το μνημόσυνο στο οποίο είχε πάει, ο 62χρονος μετέβη στο κατάστημα ενός εκ των δύο αδελφών και αφού λογομάχησε μαζί του, πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του, χωρίς να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια, έφυγε από το μαγαζί, συνάντησε τον δεύτερο αδελφό, τον οποίο και πυροβόλησε τρεις φορές, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί στο πόδι από εποστρακισμό σφαίρας.

Τον 62χρονο κατάφεραν να αφοπλίσουν περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο, εκείνος κατάφερε να εξαφανιστεί.

Συνελήφθη λίγο αργότερα, όταν πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε τραυματιστεί και ο ίδιος, κατά την συμπλοκή με τον 52χρονο αδελφό.

Η αστυνομία κατέσχεσε το πιστόλι , τύπου «Zastava», με το οποίο πυροβόλησε αλλά και δύο κάλυκες, μια βολίδα και ένα φυσίγγιο που δεν εξερράγησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες φαίνεται πως είχαν χρόνια διαφορές.