«Ή θα πεις την αλήθεια ή θα την πω εγώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο…». Με τα λόγια αυτά η μητέρας του Σάββα και γιαγιά της Άννυ απευθύνθηκε στο γιο της λίγο μετά την απαγγελία της καταδικαστικής απόφασης.

Ο νεαρός της απάντησε στα βουλγαρικά με τον διάλογο που ακολούθησε να είναι τόσο στη βουλγαρική γλώσσα όσο και στην ελληνική και τη μητέρα του Σάββα να φωνάζει: «Με τι το έκοψες; Με μαχαίρι μικρό; Μ…κα, μ…κα!».

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η μητέρα του Σάββα θέλησε να μιλήσει στο δικαστήριο, λέγοντας: «Ο γιος μου δεν είναι καλά…». Πριν καταφέρει, όμως, να ολοκληρώσει την πρότασή της, τη σταμάτησε ο πρόεδρος της έδρας αναφέροντας: «Η ακροαματική διαδικασία έχει λήξει. Δεν μπορείτε να μιλήσετε τώρα. Αν θέλετε ελάτε να μου πείτε έξω από την αίθουσα».

Η μητέρα του Σάββα έσκυψε και φίλησε τον γιο της την ώρα που δεμένο πισθάγκωνα τον οδηγούσαν οι αστυνομικοί έξω από τη δικαστική αίθουσα. Το ίδιο έκανε και με την νύφη της και μητέρα της Άννυ, τη φίλησε κατά την έξοδο της από τη δικαστική αίθουσα. Την ίδια ώρα η μητέρα του Νικολάι ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας το γιο της να φεύγει συνοδεία αστυνομικών για τις φυλακές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.