Έγκλημα πάθους επικαλείται ο 40χρονος συζυγοκτόνος του Βελβεντού Κοζάνης που δολοφόνησε και κατόπιν έθαψε το πτώμα της 37χρονης γυναίκας του, Ανθής.

Κατά την ομολογία του σήμερα, που θα συνεχιστεί κι αύριο, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι «κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατά την οποία προσπαθούσα να την μεταπείσω καθώς την αγαπούσα και ήθελα να σώσω την οικογένειά μας, η Ανθή μού έλεγε συνέχεια ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσα να κάνω που θα την έκανε να αλλάξει γνώμη», όπως μετέδωσε ο Alpha.

«Η Ανθή μου ανέφερε ότι δεν περνούσε καλά στο χωρίο και ήθελε να φύγει κι ένας από τους λόγους ήταν η κακή σχέση που είχε με τη μητέρα μου. Κατά τη διάρκεια της πάλης μας μάτωσε η μύτη της Ανθής με αποτέλεσμα να λερωθούν τα σεντόνια», εξήγησε και συνέχισε:

«Δεν είχα κανένα σκοπό -ακόμα και κατά τη διάρκεια της πάλης- να την σκοτώσω. Το μόνο που ήθελα ήταν να την κάνω να σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα και μας ακούσουν τα παιδιά. Εγώ προκάλεσα το θάνατό της και το έχω μετανιώσει αλλά ήταν ατύχημα που συνέβη πάνω στην πάλη», είπε ο άντρας κατά την απολογία του.