Σοκαρισμένη παρακολουθεί ολόκληρη η Ελλάδα τις αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική δολοφονία της Ανθής, ενώ ο σύζυγος και δολοφόνος της προσπαθεί να πείσει ότι το έγκλημα της Κοζάνης δεν ήταν προμελετημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς της άτυχης Ανθής κινούνται ώστε να αποκτήσουν την επιμέλεια των παιδιών και να τα πάρουν στον Πειραιά για να τα μεγαλώσουν.

Tις θέσεις τους γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία στο Βελβεντό Κοζάνης με την ομολογία του 40χρονου συζυγοκτόνου εξέφρασαν οι δικηγόροι των δυο πλευρών μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 37χρονης, Παρασκευή Σαββίδου, δήλωσε βέβαιη ότι το έγκλημα ήταν σκηνοθετημένο και προμελετημένο όπως προκύπτει και από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σημείωσε ότι γνώριζε ο συζυγοκτόνος εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα χώριζαν και δεν είχε αντιδράσει με αυτό τον τρόπο ενώ όπως είπε είχε όλο το χρόνο να σχεδιάσει το έγκλημα καθώς βρισκόταν στην Αθήνα, ανέβηκε στην Κοζάνη για να ανοίξει την τρύπα βάθους ενός μέτρου όπου και έθαψε τη γυναίκα του σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όπως είπε η δικηγόρος, ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί ότι θα χωρίσει και θα του πάρει τα παιδιά η γυναίκα του και ως εκ τούτου θα αναγκαζόταν να μεταβεί στην Αθήνα για να βρει δουλειά.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του 40χρονου συζυγοκτόνου, κ. Κουλιούφας, υποστήριξε ότι δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του ενώ έκανε λόγο για θλιβερό γεγονός.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι με βάση την τηλεφωνική του συνομιλία με τον πελάτη του, η δολοφονία της 37χρονης γυναίκας είναι έγκλημα πάθους γιατί φαίνεται ότι ο δράστης αγαπούσε τη γυναίκα του.