«Αναλάβαμε την ευθύνη άλλων για να πάμε τη χώρα μπροστά»

Παπανδρέου: Η χρεοκοπία για πολλούς δεν ήταν το αν αλλά το πότε


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:58
03/11/2011
«Αναλάβαμε την ευθύνη άλλων για να πάμε τη χώρα μπροστά»
3
loading

Σε δραματικούς τόνους ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στη Βουλή τόνισε ότι «αναλάβαμε την ευθύνη άλλων για να πάμε τη χώρα μπροστά. Δώσαμε τιτάνιο αγώνα να σώσουμε την πατρίδα. Στηρίξαμε πατριωτικά τη χώρα μας. Η χρεοκοπία για πολλούς δεν ήταν το "αν" αλλά το "πότε"».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα υπηρετούμε την εντολή του λαού να αναμορφώσουμε την Ελλάδα και να τη βγάλουμε από την κρίση. Περάσαμε μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Φέραμε στη χώρα 240 δισ. ευρώ και διαγραφή χρέους 100 δισ. ευρώ».

Ευρώπη και ευρώ σημαίνουν και υποχρεώσεις όχι μόνο δικαιώματα ανέφερε ο πρωθυπουργός. Παράλληλα ανέφερε ότι «σήμερα που βάζουμε τάξη, είμαστε ο στόχος. Εμείς είμαστε για αυτούς που φέρανε την Ελλάδα εδώ το πρόβλημα. Δύο χρόνια κρατάμε με σταθερό χέρι το τιμόνι της χώρας σε μία δύσκολη πορεία. Η κοινωνία παραπληροφορείται και δεν την αφήνουν να καταλάβει τι έχει συμβεί και τι διακυβεύεται».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Sotiris

  Έλεος ! έλεος πιά ! ! !
  καλά οι αντοχές οι δικές μου και υπομονή μου ....... αδιάφορη για όλους.
  Όμως οι αντοχές των 299 είναι δυνατόν να είναι σε τέτοια ανεξάντλητα επίπεδα ! ! ό,τι και νάναι ο καθένας τους, είναι δυνατόν να τον ανέχονται ?
  Το αστείο είναι ότι θέλουμε να πάει μπροστά η χώρα μας.

 2. avatar PCG

  Έχει κόψει άλυσσο... Πάει το παιδί, το χάνουμε....

 3. avatar Τάσος

  Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει