Δεν πρωταγωνίστησαν μόνο οι εντάσεις στο στο επεισόδιο τη Πέμπτης (30/3) του My Style Rocks, στο οποίο η Βασιλική Λιγνού, η Emilia Vodos και η Όλγα Κοτλίδα έγιναν… μύλος με αφορμή τις κλίκες και το αλισβερίσι υψηλών βαθμολογιών των δύο πρώτων διαγωνιζομένων τις τελευταίες ημέρες με την Όλγα να ξεσπαθώνει πρώτα στην Emilia «Βάζεις τεσσάρια στην… καραμπέιζικ Βασιλική, είναι κοροϊδία» και μετά στην Βασιλική «Ο πουριτανισμός σου έχει κάποιο πρόβλημα; Με έκραζες και έλεγες “ξεκαβάλα”! Ποια είσαι εσύ που θα μου πεις ξεκαβάλα;», λαμβάνοντας φυσικά απαντήσεις από τις άλλες δύο συμπαίκτριές της.

Στο τελευταίο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας επικές ατάκες ξεστόμισαν οι Νικόλ και Ειρήνη, σε διάλογο, που είχαν στο πλατό.

Συγκεκριμένα, η Νικόλ ντύθηκε για το Community της Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη, το οποίο όπως ανέφεραν οι δύο παίκτριες δεν είναι απλώς ένα κόνσεπτ υποτιθέμενο, αλλά πραγματική ομάδα με συγκεντρώσεις.

Η Ειρήνη, λοιπόν, ως η πλέον κατάλληλη κλήθηκε να σχολιάσει αν η συμπαίκτριά της είναι ενδεδειγμένα ντυμένη για την εν λόγω συγκέντρωση λέγοντάς της πως θα ήθελε να φοράει κάτι ροζ και ότι είναι εκτός κόνσεπτ.

Τότε η Νικόλ της απάντησε «αν ήθελα να είναι η εμφάνισή μου πιο πολύ μέσα στο θέμα, δεν θα φορούσα σουτιέν», με την Ειρήνη, που τη βαθμολόγησε με 2, να αποκρίνεται…

«Τότε, ο βαθμός θα ήταν μεγαλύτερος», αφήνοντας «κάγκελο» την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ζήτησε εξηγήσεις.

Η Ειρήνη λοιπόν, η θέση της οποίας για τα εσώρουχα είναι ξεκάθαρη, είπε στην παρουσιάστρια πως στο Community οι κοπέλες δε φορούν εσώρουχο, για να είναι περισσότερο άνετες. Στα τελευταία δύο επεισόδια, μάλιστα η συγκεκριμένη παίκτρια κατάφερε δύο φορές να… κοκαλώσει την Κατερίνα Καραβάτου. Την Τετάρτη (29/3) «ξέρανε» με την κίνησή της την παρουσιάστρια. «Τι έχουν οι γυναίκες στην τσάντα τους; Ένα δεύτερο εσώρουχο» της είπε, το έβγαλε και με αυτό έπιασε τα μαλλιά της.

Κατερίνα Καραβάτου: «Το έκανα 13 χρόνια από τη ζωή μου, με συγκίνησες πολύ»

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/3) του My Style Rocks οι αιφνιδιασμοί συνεχίστηκαν για την Κατερίνα Καραβάτου. Αυτή τη φορά επρόκειτο για γλυκές αναμνήσεις από το παρελθόν.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η εμφάνιση της… πολυσυζητημένης Ειρήνης Καζάκη, η οποία είχε ντυθεί… μπαλαρίνα και φορούσε και το αντίστοιχο outfit.

Μάλιστα, έκανε πασαρέλα με τη μουσική υπόκρουση της Λίμνης των Κύκνων.

Η Κατερίνα Καραβάτου την υποδέχτηκε με χαρά δίπλα της και μάλιστα της είπε ότι την συγκίνησε πολύ. Και αυτό γιατί στα μαθητικά της χρόνια έκανε και εκείνη μπαλέτο και μάλιστα για 13 ολόκληρα χρόνια.

Τα θυμήθηκε λοιπόν αυτά τα χρόνια με πολλή χαρά και νοσταλγία και θέλησε να το μοιραστεί στο πλατό του My Style Rocks.