Οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού και τόνισαν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν υποστήριξε την κατηγορία κατά της 33χρονης στη κατάθεση που έδωσε.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας διευκρίνισε πως ο σύζυγος της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, όχι μόνο δεν υποστήριξε την κατηγορία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά επισήμανε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «υποδειγματική μάνα και υπερπροστατευτική».

«Προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση η ανακολουθία που έχω δει, διότι άλλα πράγματα καταθέτει ως πολιτική αγωγή, όμως αυτά που λέει είναι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί» , είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζάρδας. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο Μάνος Δασκαλάκης λέει ότι «ήταν καλή μάνα και να ρωτήσουμε οποιοδήποτε φίλο ή συγγενή και θα πει τα ίδια. Ότι ήταν υποδειγματική μάνα και υπερπροστατευτική».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, επίσης δικηγόρο της 33χρονης, η επικοινωνία των δύο συζύγων έχει διακοπεί από την πρώτη μέρα κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου στο αστυνομικό μέγαρο.

Σημειώνεται, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη -η οποία αναμένεται να προβληθεί στη τηλεόραση- και τόνισε πως «για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».