Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στο «Φως στο Τούνελ» έχει δώσει ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ από το Mega. Την πολυαναμενόμενη συνέντευξη επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια χθες μέσω μιας σειράς instastories.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, που αναμένεται να σπάσει και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης, ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά».

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη τον ρωτά για κάποιο όνειρο: «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στην Τζωρτζίνα;». «Ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα» απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης και συνεχίζει: «για τη δικαίωση».

Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε και χθες το κατώφλι της Ευελπίδων όπου παρέμεινε τρεις ώρες στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας καταθέτοντας στο πλαίσιο της έρευνας με κεντρικό πρόσωπο την εν διαστάσει σύζυγο, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας.

Ο 30χρονος, ο οποίος πολιορκήθηκε από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους, αποχώρησε αμίλητος από τα δικαστήρια.