Τρεις περίπου ώρες παρέμεινε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτοντας στο πλαίσιο της έρευνας με κεντρικό πρόσωπο την εν διαστάσει σύζυγο, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας.

Ο νεαρός, ο οποίος πολιορκήθηκε από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους, αποχώρησε αμίλητος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ήταν η δεύτερη φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης περνούσε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου καθώς χθες δήλωσε παράσταση προς υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.  

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ο πρώτος μάρτυρας που εξετάστηκε από την δικαστική λειτουργό ανοίγοντας τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων.

Μίλησε για τη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα παιδιά τους

Ο νεαρός πατέρας, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει την Ρούλα Πισπιρίγκου «υποδειγματική μητέρα», κλήθηκε να μιλήσει για την σχέση του με την εν διαστάσει σύζυγο του και τα παιδιά τους. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα γεγονότα που προηγήθηκαν και οδήγησαν στο χαμό των τριών κοριτσιών μέσα σε λίγους μήνες.

Άλλωστε, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της, στην οποία δεν άφησε καμία αιχμή σε βάρος του 30χρονου, ήταν ξεκάθαρη πως ο συνδετικός τους κρίκος ήταν τα παιδιά τους , σχόλιο για το οποίο ο νεαρός άνδρας φέρεται να δέχτηκε σειρά ερωτήσεων.

Η διαδρομή της θανατηφόρας κεταμίνης βρίσκεται, σε κάθε περίπτωση, στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας και για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που έχουν εικόνα για τις στιγμές που έζησε στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα αλλά και την πορεία της προς το θάνατο.

Φωτογραφίες του Newsbeast από την αποχώρηση του Μάνου Δασκαλάκη από την Ευελπίδων: