Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης αμέσως μετά τα γραφεία της ανακρίτριας, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο γραφείο της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης στην συνέντευξή του υποστήριξε αυτά που είχε πει νωρίτερα και στους δημοσιογράφους. Από τη μία δηλαδή είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία πολύ καλή μάνα η οποία φρόντιζε τα παιδιά της και ήταν σε όλα τυπική και από την άλλη ισχυρίστηκε πως «από τη στιγμή που είδε τα στοιχεία, πείστηκε 1000% ότι η σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα».

Μάνος Δασκαλάκης: Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια – Έφυγε αμίλητος από την Ευελπίδων

Τρεις περίπου ώρες παρέμεινε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτοντας στο πλαίσιο της έρευνας με κεντρικό πρόσωπο την εν διαστάσει σύζυγο, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της κόρης τους.

Ο νεαρός, ο οποίος πολιορκήθηκε από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους, αποχώρησε αμίλητος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.