Για μια γυναίκα που για χρόνια ήταν «persona non grata» (ανεπιθύμητο πρόσωπο) μίλησε στο Happy Day οικογενειακή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τη χαρακτήρισε «οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη» σαν παιδί, αναφέρθηκε στις απειλές που εκτόξευε και ανέφερε ότι όταν συνελήφθη ανακουφίστηκε.

«Εμείς την οικογένεια Λεγάτου – Πισπιρίγκου τους γνωρίζουμε, και την μητέρα της, και τη Ρούλα. Για τον πατέρα της Ρούλα δεν έχω να πω άσχημη λέξη. Ήταν ένας καλός πατέρας. Η Ρούλα σαν παιδί ήταν πολύ οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη. Η Ρούλα μάς απείλησε γιατί το παιδί μου έκανε μια ανάρτηση στο facebook πριν τη σύλληψή της που την έβριζε… Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο δικηγόρος της θα μας κάνει μήνυση, αν δεν την κατεβάσει» είπε η γυναίκα, που δεν αποκάλυψε το όνομά της γιατί όπως είπε φοβάται.

«Δεν θα κάνει η ίδια η Ρούλα μήνυση γιατί σέβεται το παιδί του γιου μου (το εγγόνι μου). Την παρακαλούσα να σταματήσει, της είπα ότι θα μιλήσω στον γιο μου και μου είπε εγώ σέβομαι το εγγόνι σου, αλλά και εσύ με μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και πεις ότι σε απείλησα. Επίμονα το έλεγε αυτό. Δεν σου κρύβω ότι όταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό. Δεν θα με παραξενέψει αν πιάσουν κι’ άλλους. Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου θα ηρεμήσουμε όταν τους πιάσουν όλους», ανέφερε.