Ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα. Όπως φαίνεται για τον θάνατό της δεν είχαν ενημερωθεί ούτε συγγενείς της.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ό,τι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε πληροφορηθεί από τα κανάλια. Επαφή δεν είχαμε καθόλου», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο 69χρονος ξάδελφός της, Κωνσταντίνος Κούτρας.

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συννενόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε νομικά. Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», δήλωσε ο κ. Κούτρας.

Μετά το θάνατο των τριών παιδιών έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς το 2020.

Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς μίλησε στον ΑΝΤ1 ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας. «Tα ξαδέλφια της μακαρίτισσας της Ευγενίας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη είχε την καλοσύνη να ειδοποιήσουν. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους. Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία» είπε. «Μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ» είπε.