Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και αποκάλυψε πως στην εκπομπή Φως το Τούνελ θα αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο για την Τζωρτζίνα, ενώ αναφέρθηκε στα όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως της είχε κάνει εντύπωση στις συνομιλίες που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η 33χρονη μητέρα επέμενε να λέει «η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο».

«Με ρωτούσε για τον Μάνο»

Η Αγγελική Νικολούλη στη συνέχεια στάθηκε στις συζητήσεις της με την κατηγορούμενη μητέρα για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρωτούσε για της πληροφορίες που έφταναν σε εκείνη. «Μόνο για μένα φτάνουν πληροφορίες; Για τον Μάνο;» ρωτούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, όταν ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί ρωτάει για τον Μάνο, η 33χρονη της είπε: «Νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/4) ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία χαρακτήρισε δημόσια ως «κατηγορούμενη».