Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία αποκάλεσε ως «κατηγορούμενη» στις δηλώσεις του ενώ τόνισε πως η 33χρονη μητέρα βρίσκεται σε «δυσχερή θέση».

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μίλησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας αρχικά: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου».

Στη συνέχεια της δήλωσής του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όσον αφορά την κατηγορουμένη και το διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως, δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή με τον πατέρα του

Στις δηλώσεις του ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια για τον ίδιο και τη συνομιλία που είχαν.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε για την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Μίλησα και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να μπορέσει να βρει δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Μου είπε (ο Μάνος) ότι θα πει στις Αρχές ότι “δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς όλα”».

Μάλιστα σύμφωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος φέρεται να της έδειξε ότι φοβάται, ενώ για το γεγονός πως η ίδια βρίσκεται στα κρατητήρια της είπε: «Εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;».