Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη τις τελευταίες ώρες.

«Όχι δεν αντέχω. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, έγινε για να γίνει», είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.

Στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε τον διάλογο που είχε από τα κρατητήρια με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Μίλησα και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να μπορέσει να βρει δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Μου είπε (ο Μάνος) ότι θα πει στις Αρχές ότι “δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς όλα”».

Για το αν είναι ικανοποιημένη από αυτά που της είπε ο Μάνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: «Όχι βέβαια. “Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι” μου είπε (ο Μάνος) και του λέω “έχεις καταλάβει που είμαι;”. “Με διώξανε από τη δουλειά” μου απάντησε».

Σύμφωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος φέρεται να της έδειξε ότι φοβάται, ενώ για το γεγονός πως η ίδια βρίσκεται στα κρατητήρια της είπε: «Εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;».

Τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;”». Σημειώνεται πως υπάρχει η πληροφορία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του.