Στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα μαζί με τον δικηγόρο του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega. Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε ν εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη» δήλωσε ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

«Ο πατέρας φέρεται να είναι πολύ “χαλαρός”, παρά τις κατηγορίες που βαραίνουν την σύζυγό του» είπε από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο καβγάς της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Έναν καβγά που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο στην πόλη, αποκαλύπτει σήμερα το pelop.gr.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο πατέρας είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο». Πιθανότατα ο Μάνος Δασκαλάκης υπαινισσόταν ότι κάτι κακό είχε κάνει εκείνη στα παιδιά, γεγονός που την εξόργισε και πιάστηκαν στα χέρια.