Έναν καβγά που είχε η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, με τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο στην πόλη, αποκαλύπτει σήμερα το pelop.gr.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο πατέρας είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο». Πιθανότατα ο Μάνος Δασκαλάκης υπαινισσόταν ότι κάτι κακό είχε κάνει εκείνη στα παιδιά, γεγονός που την εξόργισε και πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως γράφει το τοπικό σάιτ «σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ενδέχεται κάπου να “κρατάει” η Ρούλα τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και “θανατηφόρες» αλήθειες… Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο».

«Τα κορίτσια μου με δικαίωσαν» – Τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις

Για όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε στο Mega η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος του thebest.gr.

Όπως λέει η δημοσιογράφος, η 33χρονη ήταν ανέκφραστη σε όλες τις συζητήσεις τους. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήταν ανέκφραστη, κανένας συναισθηματισμός. Μόνο όταν βγήκαν καθαρές οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις μου είπε “τα κορίτσια μου με δικαιώνουν”. Δε εκδήλωνε ποτέ κανέναν συναισθηματικό κόσμο. Είχε μεγάλη δυσκολία στο να μη μιλάει, ήθελε να επικοινωνεί με τα Μέσα»